banner388

Başkan Togar'dan müjdeler

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede gerçekleştirilecek projeleri açıklayarak müjde üstüne müjde verdi. 

Başkan Togar'dan müjdeler

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede gerçekleştirilecek projeleri açıklayarak müjde üstüne müjde verdi. 

25 Mayıs 2021 Salı 17:46
Başkan Togar'dan müjdeler

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, ilçede gerçekleştirilecek projeleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

KÖPRÜ SORUNU ÇÖZÜLECEK 

Hamzalı Mahallesi Muhtarı Yaşar Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Togar, mahallede gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulundu. Yapılan inceleme ve tespitlerin ardından tarım ve hayvancılıkla uğraşan mahalle sakinlerinin tarlalarına gidebilmeleri için gerekli olan köprü sorununun bir an önce çözülebilmesi için de işlemleri başlatacaklarını açıkladı.

BAŞKAN TOGAR GENÇLERE SÖZ VERDİ

Ardından, ilçedeki 300 öğrencisi olan Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nun bahçesine yapılacak projenin de müjdesini veren Başkan Togar, “Öğrencilerimizin yanında Hamzalı, Gölceğiz, Ovabaşı, Kababürük ve Köprübaşı mahallelerimizdeki gençlerimizin ve evlatlarımızın vakit geçirip spor yapacakları halı saha ve oyun alanın yanında kamelya ve oturma alanları ile kent mobilyaları gibi diğer tüm donatılarıyla yediden yetmişe herkesin kullanacağı güzel bir yaşam alanını bu yaz ayı içerisinde yapma sözünü verdik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerif 2021-05-25 19:55:31

Enson hastahane müjdesi vermişti

Avatar
ayla kutman 2021-05-25 21:51:29

MUJDE DEYINCE kucakta buyuyen muftuyu sanmistim Selanik mubadili biri olarak ..ne yaptin ne soyledin isin gucun betona sarilmak..

Avatar
vaatler 2021-05-26 12:33:13

Seçimler yaklaştıkça milletin ağzına bal çalmaya başladılar..