banner388

Başkan Taşçı, talep ve önerileri dinledi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşların önerilerini ve taleplerini not aldı.

Başkan Taşçı, talep ve önerileri dinledi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşların önerilerini ve taleplerini not aldı.

23 Ağustos 2018 Perşembe 10:52
Başkan Taşçı, talep ve önerileri dinledi

Samsun haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlu vatandaşlarla ve esnaflarla bayramlaşarak ziyaret etti. Başkan Taşçı, "Ailem gibi gördüğüm Atakumlu vatandaşlarımla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Kurban Bayramını, hemşerilerimizle vakit geçirebilmek için önemli bir fırsat olarak görüyor ve bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle büyüklerimizin ellerini öpüyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Bu anlamda bayramı en güzel şekliyle yaşayabilmek adına milletçe kucaklaşıp, paylaştıkça daha da güzelleşen bir kurban bayramı geçiriyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah" diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Gerek esnafımız, gerekse Atakum sakini vatandaşlarımızın gösterdiği yakın ilgi ve alaka için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum Belediyesi olarak gücümüzü Atakumlu vatandaşlarımızdan alıyor, bu güç ve enerji ile mesai kavramı gözetmeksizin gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini birinci ağızdan dinliyorum. Karadeniz'in parlayan yıldızı olan, sürekli gelişen ve değişen Atakum'un, Türkiye'nin sayılı marka kentleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak ve daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayalimizdeki Atakum için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köksal erdoğan 2018-08-23 19:02:55

Şansın yok kaybetceksin. Makamında yaptıgın israflara ve kırmızı işıklarda milletin parasıyla yaptıgın kural tanımazlığının bedelini ilahi adaley sana ödeyecek...

Avatar
Beyhan 2018-08-23 19:15:53

Sokaklar iyi temizlenmiyor, çöpler alınırken çevresindekiler veya dökülenler alınmıyor, pazar yeri kurulan yerlerde düzen yok kim kime dumduma, yeşil alan yok vakit geçirecek yer yok. Bina bina bina her yer hızla betonlaşıyor, yollar dar gelmeye başladı.

Avatar
Adem 2018-08-23 13:02:14

sanırım yerel seçimler yaklaşıyor!!!

Misafir Avatar
Ali 2018-08-24 08:52:26 @Adem

Evet birader çok belli ediyorlar. 4 yıldır neredeydiniz dimi

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsun Özel. 2018-08-25 10:42:07

Önündeki kağıt şans oyunları kuponuna benziyor.

Avatar
İsmi Lazım Değil 2018-08-27 13:13:28

Seyir Tesisinin ismini ben olsam seyirsiz tesis yapardım. Hangi akla hizmet bu şekilde yapıldı, önüne bina dikilecekse kat sınırı olur yada tesisi daha yüksek yaparsın seyir keyfini bozmaz.