banner388

Başkan Şahin'e sevgi seli

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen ’Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Kutlama Şöleni’ coşkulu bir şekilde son buldu.

Başkan Şahin'e sevgi seli

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen ’Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Kutlama Şöleni’ coşkulu bir şekilde son buldu.

29 Ekim 2018 Pazartesi 23:23
Başkan Şahin'e sevgi seli

Samsun Haber-Samsun'un Bafra ilçesi Gazipaşa Mahallesi meydanın düzenlenen ’Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Kutlama Şöleni’ yoğun ilgi gördü. Şölene katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşlar tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

Şölende konuşan Gazipaşa Muhtarı İrfan Varol,”Mustafa Kemal’in adını taşıyan bu mahalle yürüdüğü yolda ve gösterdiği ilkelerde yürümektedir. Bu anlamlı günü coşku ve büyük bir mutlulukla kutlamanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.


Avukat Ahmet Aydın da, "Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği çağdaş ülke olmakta Layik, demokratik, Cumhuriyet rejimiyle katettiğimiz mesafe küçümsenecek gibi değildir. Cumhuriyet bize ulus olma dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandırmıştır" sözcüklerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği korosu tarafından verilen konserin ardından vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti. Alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin davul zurna eşliğinde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Şahin’de vatandaşlara eşlik ederek halay çekti. 

Etkinliğe, Kaymakam Ali Fuat Türkel, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, eski Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu ,daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.