banner388

Başkan Şahin'den polisevi müjdesi 

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'a polisevinin yapılacağını duyurdu.

Başkan Şahin'den polisevi müjdesi 

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'a polisevinin yapılacağını duyurdu.

20 Şubat 2019 Çarşamba 13:45
Başkan Şahin'den polisevi müjdesi 

İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Başkan Şahin, "Atakum ilçemize polisevi projemizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Atakum İlçesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret gerçekleştirdi.  İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile sohbet eden Başkan Şahin daha sonra emniyet mensupları ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

SAMSUN POLİSİ TAKDİR GÖRÜYOR

Samsun'da polisin, halkın huzuru, emniyeti ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Zihni Şahin, "Gücünü halkından ve kanunlardan alan polisimiz, yoğun bir mesai içerisinde bizler için çalışmaya devam ediyor. Samsun'da emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışmalar halkımızın güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu sebeble bir kez daha görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum. Görevleri başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarı diliyorum" sözcüklerini kullandı.

GÜZEL ATAKUM

"Toplumun huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet güçlerimizin her zaman destekçisiyiz" diyen Başkan Şahin, ziyaret ettiği emniyet mensuplarına bir de müjde verdi. Zihni Şahin, "Bilindiği üzere İl Emniyet Müdürlüğü'müz Atakum'da. 31 Mart seçimleri sonrası halkımız takdir görür de bizlere belediye başkanlığı onurunu bahşederse projelerimiz arasında yer alan Atakum Polisevi'ni en kısa sürede hayata geçireceğiz. Böylece Atakum, esnafıyla, işçisiyle, polisiyle, yaşlısıyla genciyle, mutlu ve huzurlu insanların şehri olmayı sürdürecek" dedi. 
 

Son Güncelleme: 20.02.2019 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neco 2019-02-20 17:15:28

[[[Öncelikle Atakum,a Devlet hastanesi yapilmasi gerekmezmi,

Avatar
Orhan 2019-02-21 23:52:00

Öğretmene öğretmenevi, polise polisevi, ohh beherkese bir ev dağıt başkan. Milleti acaba ne olarak görüyorsunuz, milletin canına tak etmiş siz kendi koltuğunuzun derdindesiniz gidin artık arkadaş yeter yediniz bitirdiniz 17 yıldır.