banner388

Başkan Şahin'den Atakum'a dev proje

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'a 'Bilim ve Teknoloji Merkezi' kurulacağını belirtti.

Başkan Şahin'den Atakum'a dev proje

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Şahin, Atakum'a 'Bilim ve Teknoloji Merkezi' kurulacağını belirtti.

26 Şubat 2019 Salı 15:45
Başkan Şahin'den Atakum'a dev proje

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum ilçesi için bir vizyon projesini daha kamuoyuyla paylaştı. Başkan Şahin, "Atakum Bilim ve Teknoloji Merkezini kurarak ilçemizi bilim ve teknolojinin bölgedeki merkezi yapacağız" ifadelerini kullandı. 

MUHTEŞEM MERKEZ 

Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine hız kazandırmayı ve bu kapsamda Türkiye’ye model olmayı hedeflediklerini kaydeden Zihni Şahin, "Bilim ve Teknoloji Merkezi, çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları sunmak amacıyla kurulacak. Merkezde deney düzenekleri ve özel tasarım galerileri bulunacaktır. Ayrıca eğitim salonları, kimya ve fizik atölyelerinin yapıldığı laboratuvarlar, simülasyon cihazları, planetaryum, 3 boyutlu sinema salonları, bilim kafe ve BTM dükkanlarının yer alacağı merkezde çocuklarımızı bilimsel kampların, atölye çalışmalarının, bilimsel şovların yapıldığı yoğun bir içerik bekleyecektir" sözcüklerini kullandı.

ŞEFFAF YÖNETİM

Atakum’u, 'daha konforlu ve yarınlara taşıyacak bir yönetim anlayışı' ile yola koyulduklarını söyleyen Zihni Şahin, "Atakum’un imkanlarını Atakumlular için çeşitliliğe ve kaliteli hizmete dönüştürmek gayreti içinde olacağız. Herkesin hukukunu korumak, Atakum’u ortak akılla birlikte yönetmenin olmazsa olmazıdır. İdeolojik saplantılardan değil, plan ve projeleri tanımlı, bütçe disiplini her alanda sağlanmış, şeffaf bir yönetim anlayışından taviz veremeyiz. Samsunumuzda bütün STK ve diğer kamu kurumlarıyla etkin bir koordinasyon ve iş birliği içinde olacağız" dedi. 

İSRAF ETMEYECEĞİZ

Başkan Şahin, açıklamaların son bölümünde ise ayrıca, “Atakum’un kaynakları, Atakumluların hayat kalitesine fayda sağlamayan yerlerde israf edilmeyecektir. Sadece belediye gelirleriyle hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla değil; gizli, atıl, unutulmuş imkânları Atakum için zenginliğe dönüştüren ve hemşehrilerimizin faydasına sunan bir yaklaşımla çalışacağız" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tüpçü Fikret 2019-02-26 21:15:28

Bafrayı ucurdu sıra Atakuma geldi.

Avatar
tamer yildiz 2019-02-27 03:44:45

Sizden once ki de ayni vaatlerle gelmisti gel gorki Atakumu ucurdu ..kendileri de uctular belediye ye gidince kendimi trabzon da rize de saniyorum .simdi sehirin en buyuk mutahiti oldular inanmayan arastirsin...

Avatar
Negredo 2019-02-27 08:33:23

Samsunspora tesis yap başkann

Avatar
Üfür Necmi 2019-02-27 08:52:34

Benim oyum Tüpçü Fikret'e :)