banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin: Çalışmalar devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

banner269

Başkan Şahin: Çalışmalar devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

13 Aralık 2018 Perşembe 20:48
Başkan Şahin: Çalışmalar devam ediyor

Samsun Haber-Başkan Şahin, Bafra'da sürdürülen kaldırım çalışmalarını inceledi. Başkan Şahin, "Büyükşehir olarak 17 ilçemizde çalışmalar aralıksız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şahin, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına çalışmaların hızla sürdürüldüğünü dile getirdi. Başkan Şahin, "Büyükşehir olarak 17 ilçemizde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Baframız da son dönemde yapılan çalışmalarla Hasan Aslan Caddesi'nde ve Süleyman Türk Caddesi tamamlandı. Hasan Çakın Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor. Neticede daha önceden Emek Caddesi, Tekel Caddesi tamamlanmıştı. Projemizde Yaşardoğu ve Alaçam Caddesi'ni birleştirerek şehri güzelleştirme adına bir çalışma planlamıştık. Büyükşehire ait caddelerde eksiklikleri tamamlamak için arkadaşlarımızla çalışmaya başladık. Yaşardoğu ve Alaçam Caddesi'nde çalışmalar bittiğinde şehri iyi bir noktaya getirmiş olacağız. Sedde Projesi'nin de birinci etabı tamamlanmasıyla şehrimiz güzelleşti. İkinci etabıyla beraber Baframız dahada güzelleşecek. Yeni otogarın alt yapı çalışmaları tamamlandı. Temel atılmayla beraber yeni otogarımız yapılacak.Ocak ayında da Kültür Merkezinin temelini atmış olacağız. Böylelikle Bafra’ya karşı yükümlülüklerimizi de yerine getirmiş olacağız. Hizmete devam ediyoruz. Yeni halle ilgili yer problemini çözemedik. Üzerinde durduğumuz alan mera olduğu için, birde birinci derece tarım ovası. Daha önceki bakanımızla girişimde bulunmuştuk. Söz almıştık fakat değişince Sarıkaya, Şeyhören, Türbe arasındaki merada olacaktı. Şimdi oraya izin almak zorlaştı. Başka bir alan bakıyoruz. En azından yer problemini çözersek arkası gelir diye ümit ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.