banner388

Başkan Mustafa Demir Şoför Esnafıyla İftarda Buluştu

Şoför esnafıyla birlikte iftar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sorunların çözümü noktasında, her ne mesele varsa karşılıklı oturacağız. Çözümü bulacağız, karara bağlayacağız" dedi. 

Başkan Mustafa Demir Şoför Esnafıyla İftarda Buluştu

Şoför esnafıyla birlikte iftar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sorunların çözümü noktasında, her ne mesele varsa karşılıklı oturacağız. Çözümü bulacağız, karara bağlayacağız" dedi. 

24 Mayıs 2019 Cuma 20:06
Başkan Mustafa Demir Şoför Esnafıyla İftarda Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı(TŞOF) Fevzi Apaydın'ın düzenlediği iftarda şoför esnafıyla bir araya geldi. Başkan Demir, 'birlikte hizmet, birlikte yönetim' ilkesine değinerek, hangi sorun varsa birlikte karşılıklı konuşarak çözeceklerinin altını çizdi. 

Sevgi Kafe'de yapılan iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanlığının yanında büyük bir esnaftır ve otomotiv sektörünün içinden gelen biridir. Bizim meselelerimizi çok iyi biliyor. Bilmediklerini de kendilerine arz ettiğimizde umuyorum ki güzel çözümler bulacaktır. Çünkü kendisi esnafı iyi tanıyor. Bu bakımdan şanslıyız. Samsun'da şoförler ve otomobilciler esnaf odası, kamyon, kamyonet, minibüs, servis aracı ve taksicisiyle bir bütündür. Bu şehrin cadde ve yollarından istifade eden bu kesimin muhakkak ki belediye ile istişaresi çok olacaktır" diye konuştu. 

 Fevzi Apaydın'ın konuşmasının sonrasında konuşma gerçekleştiren Başkan Mustafa Demir ise sorunların çözümü noktasında esnafla her zaman istişare halinde olacaklarını vurguladı. Başkan Demir, "Bu mübarek Ramazan ayında bizi iftar sofrasında buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Siyasette ve günlük hayatımda hep şunu gördüm; doğru olanı yapmanın önünde engel yok. Fevzi başkanımız hayırlı olsun ziyaretine geldiğinde kendisine de söyledim. Bayramdan sonra kararlaştırdığımız bir günde her ne mesele varsa karşılıklı oturacağız ve karara bağlayacağız. Allah'ın izniyle bütün kesimlerle ilgili problemleri bu şekilde çözmenin önünde hiçbir engel yok" şeklinde konuştu. 

Konuşmasının son bölümünde şoför esnafına son bir mesaj daha veren Başkan Demir, "Bilesiniz ki asla niyetimizi bulandırmayacağız. Gayretimizden de asla geri durmayacağız. Her konuda desteğinizi her zaman bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2019-05-24 22:03:22

Yüzde yüz elli zammı anlat sayın başkan. Zarar ediliyorsa bu lüks makam araçlarını neden kullanıyorsunuz. Biz eve ekmek götüremiyoruz ekmek.

Avatar
Samsun halki 2019-05-25 11:31:48

Yaşasın sehirici Dolmuşlar 5 TL. Yada 6tl.olacak herhalde.

Avatar
Samsunlu 2019-05-25 14:41:01

Zamida anlattinizmi 12 senedir ne yapmış taksici esnafı sormadimi