banner388

Başkan Köksoy, lösemi hastası çocukları ziyaret etti

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Başkan Köksoy, lösemi hastası çocukları ziyaret etti

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

12 Nisan 2018 Perşembe 18:12
Başkan Köksoy, lösemi hastası çocukları ziyaret etti

Samsun haber - AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av Haluk Köksoy, AK Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil ve AK Parti Atakum Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemile Diktaş, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Ziyarette duygu dolu anlar yaşayan Başkan Köksoy, “Geleceğimiz olan miniklerin bu yaşlarda böyle büyük bir sorunla karşılaşmaları zor bir durum. Zor ve uzun bir tedavi süreci gerektiren bu durum gerek çocuklar açısından gerekse aileler açısından farklı zorluklar barındırıyor. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Ailelere onları incitmeden onların yanında olduğumuzu ifade ettik ve neler yapabileceğimizi sorduk” dedi. 

MURZİOĞLU'NA ZİYARET

Daha sonra Başkan Köksoy, tekrar Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti. Köksoy burada yaptığı açıklamada ise “Samsun ve Atakum gerçeklerinin konuşulduğu toplantıda daha güçlü Samsun için sanayiciler ve siyasilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, geleceğe sağlam adımlarla varılması için önemli olacaktır. İki toplumsal kurumun bir arada olduğunun unutulmaması gerekmektedir. Ülkenin refah seviyesinin artması için birlikte çaba gösterilmesi daha anlamlı olacaktır” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.