banner388

Başkan Kılıç: “Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu” 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte İstanbul Bağcılar’da Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için halka destek çağrısında bulundu.

Başkan Kılıç: “Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu” 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte İstanbul Bağcılar’da Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için halka destek çağrısında bulundu.

27 Mayıs 2019 Pazartesi 21:26
Başkan Kılıç: “Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye büyük hizmetleri oldu” 

İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bayrampaşa Bafraspor Kulübü tarafından organize edilen iftar yemeği sonrasında Bayrampaşa Meydanı’nda bulunan stantları ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Milletvekili Orhan Kırcalı burada vatandaşlar ile selamlaşmayı ihmal etmedi. 

Bağcılar’da ilk olarak Cumhur İttifakının seçim stantlarını ziyaret eden Başkan Kılıç ve Milletvekili Kırcalı, burada çalışmalarını yürüten AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri ile sohbet ettiler, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için vatandaşlardan destek talep ettiler. 

Alanda bulunan diğer stantları da gezen Başkan Kılıç ve Milletvekili Kırcalı burada bulunan Genç Bafralılar Derneği ve İstanbul Samsun Salıpazarlılar Derneği (İst-Sal-Der) stantlarını ziyaret ederek hemşerileri ile Ramazan sevincini paylaştılar. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kılıç, “Bu anlamda Bafralıların buluştuğu iftarda ve sonrasında Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı ile birlikte Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a vatandaşlarımızdan destek istedik. Bağcılar Meydanı’nda Cumhur İttifakı seçim stantlarını ziyaret ederek hem seçim çalışması yürüten arkadaşlarımızla hem de halkımızla hasbihal ettik. Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarında da ifade ettiği gibi, Binali Yıldırım’ın hizmetlerini, AK Parti iktidarının hizmetlerini görmek isteyen bölünmüş yollara baksın, hızlı trenlere baksın, havayolunu halkın yolu nasıl yapıldığına baksın. Avrasya Tüneli’nden, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden, Marmaray’dan geçsin. Dünyanın en büyük havalimanını görsün. Halkın gönlünde taht kurmuş olan Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye büyük hizmetleri olmuştur. İnşallah seçimlerden galibiyetle çıkıp dünyanın kalbi İstanbulumuza daha çok hizmetler kazandıracaktır” dedi. 

İftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Gençlik ve Spor Bakanın Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal yuce 2019-05-27 21:35:28

evet 1000 alinin ozellikle ogullarina cok buyuk destekleri oldu..gemiler tankerler Samsunun ..Bafranin sorunlarini halletinizde Istanbula mi geldi sira ..

Avatar
Dilek 2019-05-27 22:11:03

Belediye başkanı destek isteyip gösteriş yapana kadar Çetinkaya beldesine çöp konteyneri göndersin yüz kere belediyeden istedik denetlemeler yapsın

Avatar
samsun_55 2019-05-28 08:10:56

Samsunun vekiline bakarmısın sen samsunda hangi sorunu hallettin samsunun hangi sorununa el attın gönül belediyecileri dediğiniz kişiler samsunda 2 ayda suya %25 zam yaptılar hanginiz buna itiraz ettiniz istanbulda bin ali in ali ye destek amaçlı oy istiyorsun birde?

Avatar
Bırak İstanbul’u 2019-05-27 23:37:09

Bafraya ne yaptınızki

Avatar
ahmet 2019-05-28 09:14:37

Samsunda suya yapılan zammıda anlatsaydınız harika olurdu .1000 ali kesin götürürdü.

Avatar
bafralı 2019-05-28 10:00:52

İstanbul dan sana yardım gelmez başkan sen bafrayı samsunu düşün her tarafı barajlarla dolu ama en pahalı su bizde istanbulun zararını bizme ortak olaçağız.