banner388

Başkan Karaduman, sorunları dinledi not aldı

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.

Başkan Karaduman, sorunları dinledi not aldı

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.

30 Ağustos 2018 Perşembe 11:29
Başkan Karaduman, sorunları dinledi not aldı

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi'nde mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sarıışık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen toplantıda vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Karaduman not aldı.


Başkan Hakan Karaduman yaptığı konuşmada "Milletimizin derdi bizim de derdimizdir. Sürekli iç içe olduğumuz milletimizin dertlerini dinleyip çözüm üretmek her zaman önceliğimiz olmuştur. Samsun'un her bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız bizim için çok kıymetli. Sadece merkez ilçelerimizde değil, şehrimizin en ücra köşesindeki vatandaşlarımızın da sorunlarına çözüm üretmek ve rahat etmelerini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Gönüllere giriyoruz ve vatandaşlarımızın dertleriyle yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu sevgi bunun kanıtı" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atakum-çatalçam 2018-08-30 13:48:08

yıllardır hep not aldınız.fakat yıl olmuş 2018 çatalçam gibi güzide bi yerin güzelyurt mahallesi ne yolu,nede ulaşım sorununu çözemediniz.seçim zamanı yollara yama.5 yıldaha durmak yok yola devam.

Avatar
isimsiz kahraman 2018-08-30 12:53:45

bırakın artık bu yalandan siyasetçilik oynamayı tamam tamam dersiniz yanınıza geleni kapıdan çevirirsiniz

Avatar
Saat 2018-08-31 00:30:41

Gazi DEVLET çözüldüğü vakit, vakit bütün sorunlar çözülür, her an aynı terane,