banner388

Başkan İkiz, evet turunda

16 Nisan referandumu öncesi çalışmalarını sürdüren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, mahalleli ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan İkiz, evet turunda

16 Nisan referandumu öncesi çalışmalarını sürdüren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, mahalleli ile bir araya gelmeye devam ediyor.

06 Nisan 2017 Perşembe 10:30
Başkan İkiz, evet turunda

Samsun Haber - 16 Nisan günü yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarını sürdüren İkiz, AK Parti ilçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile Aşağı Yavucuk, Yukarı Yavucuk, Kıroğlu, Mürsel, Kayacık, Uluçal, Aşağısusuz ve Yukarı Susuz mahallelerini ziyaret etti.

Müslümanı Müslümana öldürttüler

Yapılacak olan referandumda evet verilmesi gerektiğini söyleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Arap baharı diye başlattıkları Müslüman'ı Müslüman'a öldürttükleri, devletleri devletlere düşman ettirdikleri bir coğrafyada yaşıyoruz. Ülkemiz güçlü iktidarı ile bu hareketten etkilenmedi. Gezi olaylar, 17 – 25 Aralık ve 15 Temmuz'da Türkiye'yi yıkmak istediler. Ama milletimiz bu kirli oyunlara gelmedi. O bakımdan 16 Nisan'da sizin oyunuza sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili halk oylaması çok önemli." dedi.

Vesayet zincirini kıracağız

AK Parti ilçe Başkanı Sebahattin Özdemir de 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında ülkenin geleceğinin belirleneceğine değinerek; "Ya vesayet zincirlerini kıracağız ya da ayağımızdaki vesayet zinciri ile yaşama devam edeceğiz. Bu ülke artık vesayetin yükünü kaldıramaz. Çünkü bu vesayet sistemi ülkemizin hızını kesiyor." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.