banner388

Başkan Deveci: "Hemşehrimlerinden özel bir isteğim var"

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Kent Ormanı’nda piknik yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Deveci: "Hemşehrimlerinden özel bir isteğim var"

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Kent Ormanı’nda piknik yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

13 Haziran 2020 Cumartesi 17:14
Başkan Deveci: "Hemşehrimlerinden özel bir isteğim var"

"ATAKUM KENT ORMANINI DAHA İŞLEVSEL HALE GETİRECEĞİZ"

Ormanda masaları tek tek gezerek piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Deveci, “Atakum Kent Ormanı’nı daha işlevsel hale getireceğiz. Şehrin ortasındaki bu doğal güzelliği hep beraber temiz tutmalıyız” dedi.

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte İçişleri Bakanlığı 1 Haziran’da yayınladığı genelgede; park, bahçe, piknik alanları, mesire yerleri ve plajların 1 Haziran'dan itibaren kullanılabileceğini açıkladı. Bu kararın ardından yaklaşık üç aydır evlerinde kalan Samsunlular, piknik alanlarında vakit geçirmeye başladı. Atakum Kent Ormanı Piknik Alanı da 1 Haziran sonrası yoğunlaşan yerlerden biri oldu. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, alandaki piknikçileri ziyaret etti. Masaları tek tek gezen Başkan Deveci, Atakum Kent Ormanı’nın herkes için geçmişten gelen ve geleceğe bırakılacak bir miras olduğunu hatırlattı.


 

"HEMŞEHRİMLERİMDEN ÖZEL BİR İSTEĞİM VAR"

Başkan Cemil Deveci, “Önümüzdeki dönemde Atakum Kent Ormanı’nı daha işlevsel hale getireceğiz. Atakum’u iç ve dış turizmde hak ettiği yere getirebilmek için elimizdeki doğal kaynakları çok iyi korumamız gerekiyor. Burada vakit geçiren hemşehrimlerimden özel bir isteğim var. Atakum Kent Ormanı herkese açık. Doğa ile iç içe olmak isteyenler burada gelip huzur buluyor. Biz de bundan çok mutluyuz. Fakat bu alanda tükettiğimiz gıdalardan arta kalanları, ambalaj atıklarını sorumsuzca etrafa atarsak bu güzelliği gelecek nesillere miras bırakamayız. Ben, Atakumluların çevreye, doğaya karşı ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Ormanımızı korumak için nasıl dikkatli olduklarına bizzat şahidim. Bu duyarlılığın sürmesini sağlamak, komşuluk hukuku gereği hepimizin görevi” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyüp Amanvermez 2020-06-14 05:33:00

Seni seviyoruz ...

Avatar
orman bahane 2020-06-14 10:03:07

yeni avm şahane

Avatar
Erdem 2020-06-14 12:57:56

Sizi İncesu sahiline davet ediyorum.. Şişeler,çöpler.pislikler sahilde. Neden yasal işlem başlamıyorsunuz. Gelecek nesillere için..

Avatar
deniz gurbuz 2020-06-14 14:32:44

Belediyeye bir cok mesaj yazdim. Ne bir yanit aldim ne de tesekkur. hicbir mesajima cevap vermediler. benim mesajlarim neden hivbir kuruma gitmiyor anlamiyorum Ben de vatandasim insaf ya

Avatar
Samsunlu 2020-06-14 21:16:24

Engizin halkı pisletiyor sahili biraz devlet yükünü azaltmak lazım değil mi kardeşler