banner388

Başkan Deveci'den bir müjde daha!

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçim Atakum Belediye Başkanı seçilen Cemil Deveci, söz verdiği projelerini teker teker hayata geçiriyor. Başkan Deveci'nin söz verdiği Köyüm Köylüm projesinde sona gelindi.

Başkan Deveci'den bir müjde daha!

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçim Atakum Belediye Başkanı seçilen Cemil Deveci, söz verdiği projelerini teker teker hayata geçiriyor. Başkan Deveci'nin söz verdiği Köyüm Köylüm projesinde sona gelindi.

01 Mayıs 2019 Çarşamba 13:49
Başkan Deveci'den bir müjde daha!

2019 Mahalli İdareler Seçimi sürecinde ortaya koyduğu “Köyüm Köylümprojesi kapsamında henüz seçimler gerçekleşmemişken projenin bir aşaması olan mobil süt sağım ünitesini Atakum’a getiren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Köyüm Köylüm projesini hayata geçirmek için yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, seçim süreci boyunca yoğun ilgi gören “Köyüm Köylüm” projesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindiğini dile getirdi.
Adaylık sürecinde projenin ilk aşaması olan mobil süt sağım ünitesini Atakum’a getirdiklerini ve o tarihten bu yana projenin hayata geçirilebilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü belirten Başkan Deveci, “ Henüz adaylık sürecindeyken herkesin dikkatini çeken Köyüm Köylüm projemizin ilk aşaması olan mobil süt sağım ünitesini Atakum’a getirerek köylülerimize tanıtımını gerçekleştirmiştik. Atakum Belediye Başkanı seçildiğim gün verilen Bahar Konseri’nde de belirttiğim gibi verdiğim her sözün arkasındayım. Geçtiğimiz hafta yine vaatlerimizden biri olan Atakum İstihdam Merkezi çalışmalarına başladı. Çok kısa bir süre içerisinde “Köyüm Köylüm” projemizin hayata geçirilmesi için gereken eksikleri tamamlayarak, projemizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal yuce 2019-05-01 16:28:59

helal olsun baskan ...Atakumu hirsizlardan temizle ..konserler tiyatro gosterileri bekliyoruz..Atakumu daha yasanabilir bir yer yapacaginiza inaniyoruz...

Avatar
Serhat Y. 2019-05-01 18:22:00

Sayın başkanım ekibinizi iyi takip etmeniz lazım yoksa 2 yılda millet gözünüze bakmaya başlar seçim gelse de göndersek diye. Sokaklar ve parklardaki temizlik işleri aksamakta veya aksatılmakta. Vatandaş olarak şu proje bu proje hepsi hikaye önce insan yaşadığı çevrenin temizliğine, bakımına ve denetimine bakar.

Avatar
Ali 2019-05-01 20:48:39

Başkandan ricam önce yalı kafeyı tam anlamı ile faaliyete gecirsin. Vatandaş bir bardak çay içebilir ek için tesis içinde köşe kapmaca oynuyor. Ama masa ve sandalyeler kenarda istif halinde. Eleman eksikliğinden dolayi hizmete acamiyorlarmis

Avatar
Takdir ediliyoruz 2019-05-01 21:09:55

Ancak Atakumu kalkındıracak şaha kaldıracak turizmin patlatacak daha reel projecikler değil gerçekten büyük projeler bekliyor ve takip ediyoruz apart otel sayılarının artırılması ve teşvik edilmesi turizmin gelişmesi için ilkadım olabilir. Saygılarımla

Avatar
dürüstlere destek şart 2019-05-01 22:44:48

Memleket bizim...Çağdaş dürüst yöneticilere destek olmak için yıllık emlak vergimi taksit yerine peşin ödeyeceğim bir emekli olarak elimden gelen budur efendim.

Avatar
nadir seckin 2019-05-02 04:44:41

tarima kooparatiflere oncelik vereceginize inaniyoruz ..size guveniyoruz ..parasiz parmagini oynatmayan lari en kisaa zaman da gonderiin eski yiyici baskan dan kalan...

Avatar
kenan 2019-05-01 20:48:35

gider bir hirsiz gelir baska bir hirsiz. hep soyulan millet oluyor. milletin parasi simdi de heykellere konserlere harcanacak.

Avatar
Mehmet DENİZ 2019-05-01 16:54:42

Başkanım koltuğu hacze gelmezlerse iyi ishak başkanda çok iyi sağdı milleti yıllarca.Ondan da destek alabilirsiniz.