banner388

Balık Tutarken Kalp Krizi Geçirip Öldü

Samsun’da bir kişi balık tutarken kalp krizi geçirerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Balık Tutarken Kalp Krizi Geçirip Öldü

Samsun’da bir kişi balık tutarken kalp krizi geçirerek olay yerinde hayatını kaybetti.

24 Mayıs 2016 Salı 22:47
Balık Tutarken Kalp Krizi Geçirip Öldü
Olay, Canik Balıkçı Barınağı mendireğinde bu akşam saat 21.00 sularında meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, ayakkabı boyacısı 63 yaşındaki İbrahim Özgezen, arkadaşları ile birlikte olta ile balık tutmak için bölgeye geldi. Karadeniz’e olta sallayan İbrahim Özgezen, kalp krizi geçirerek mendirekte kayalıklar üzerinde olduğu yere yığılıp kaldı. Arkadaşları İbrahim Özgezen’in olduğu yere yığıldığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde İbrahim Özgezen’in öldüğü anlaşıldı. Kalp hastası olduğu anlaşılan İbrahim Özgezen’in ölümü şüpheli bulundu ve olay polise haber verildi. Olay yerine giden polis ölen şahsın arkadaşlarının ifadesine başvurdu.
İbrahim Özgezen’in cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.
 
Son Güncelleme: 24.05.2016 22:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.