banner388

Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu o VIP’den sen nasıl çıktın?”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu o VIP’den sen nasıl çıktın?”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

15 Nisan 2017 Cumartesi 14:37
Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu o VIP’den sen nasıl çıktın?”

Samsun HaberAtakum ilçesindeki Yalı Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, parti üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Yarın sabah itibariyle ülkemizin, milletimizin, devletimizin vatanımızın ve bayrağımızın geleceği için sandık başına gidiyoruz. Bu bir genel seçim veya yerel seçim de değil. Bu bir halk oylaması, oylanacak olan da Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemidir. Yani ülkemizin yönetim sistemi ile ilgili olarak değişiklik konusunda bizim TBMM’den önererek geçirdiğimiz ve milletimizin huzuruna getirdiğimiz bu önerimiz oylanacak. Rabbim inşallah ülkemiz için, milletimiz için ve devletimiz için en güzelini nasip eder. Biz inanıyoruz ki bu anlamda sandıktan çıkacak olan evet sonucu ülkemizi çok daha güçlü bir şekilde Türkiye Cumhuriyetinin 100’üncü yılına oradan 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak. Güçlü bir sistem ile güçlü bir devlet ve güçlü bir millet olarak güçlü bir Türkiye için hep beraber çalışacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz darbe girişiminin kontrollü darbe girişimi söylemine tepki gösteren Bakan Kılıç, “15 Temmuz darbe girişimi kontrollü bir darbe girişimiymiş. 15 Temmuz gecesi biz hep beraber meydanlarda ve sokaklardaydık. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve başbakanımızın daveti ile FETÖ’nün bu darbe girişimini yok etmek için hep beraber sokaklardaydık. O sırada Ankara’da ve özellikle farklı bir takım şehirlerde bir takım şeyler oluyordu. Kılıçdaroğlu o gece belli bir saate kadar nerde olduğunu bilmiyorduk. TBMM o gece darbe girişiminin kesinleşmiş olmasından sonra olağanüstü toplandı. Tüm partilerden milletvekilleri oradaydı. Hep beraber orada darbecilere karşı bir duruş sergiledi. O sırada bu milletin olan F-16’yı çalan FETÖ’cü terör örgütü birisi, TSK’nin o şanlı üniformasına gizlenmiş olan hain gitti meclisi bombaladı. Ey Kılıçdaroğlu, hainin o attığı bomba 30-40 metre sola doğru gitseydi tam genel kurulun ortasına düşüyordu. Senin kendi partinin milletvekillerinin de orada olduğu sırada onların ve tüm milletvekillerinin üzerine düşüyordu. Bu mudur kontrollü darbe girişimi” diye konuştu.

“Kılıçdaroğlu o VIP’den sen nasıl çıktın?”

Kılıçdaroğlu’na 15 Temmuz gecesi İstanbul Atatürk Havalimanına geldiği esnada havalimanından tankların nasıl çekildiğini soran Bakan Kılıç, “CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun daha önceki açıklamalarından sonra çıktı ‘bizim genel başkan bu 18 maddeyi tersten okur’ dedi. Tersten okumasın, düzden okusun o bize yeter. Ama buradan Özgür Özel’e soruyorum. Sen 15 Temmuz gecesi TBMM’deydin. Üzerinize F-16’larla, helikopterlerle bomba yağdırılırken, sen bu darbe girişiminin kontrollü olduğunu düşünüyor musun? Senin genel başkanının bu sözüne inanıyor musun? Hadi ver cevabı. Gerçi ben kendisinden 3 haftadır cevap bekliyorum ama daha cevap veremedi, veremez. Çünkü asıl facia o geceki İstanbul Atatürk Havalimanındaki görüntüler ortaya çıktıktan sonra geldi. Kılıçdaroğlu, İstanbul’a iniyor, VIP’de görüntüleri var. Hepsi zamanlı. Çıkıyor kapıya ve orada birileri ‘dur’ diyor ve kendisini tekrar içeri alıyor. Çünkü o sırada VIP’nin kapısında 2 tane tank var. Sonra aradan 10 dakika geçiyor. Birileri birileriyle konuşuyor ve oradaki tanklar oradan kalkıyor. Ondan sonra Kılıçdaroğlu oradan çıkıp gidiyor. Cumhurbaşkanımızda sordu, başbakanımızda sordu bizlerde soruyoruz. Kılıçdaroğlu o VIP’den sen nasıl çıktın. O tanklar neden oradan çekildi. Bunu bize anlat. Bu millete hem özür borcun var, hem de bunu açıklamakla ilgili hükümlülüğün var” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-04-15 15:37:38

Madem elinizde deliller var kamuoyuna açıklama yapın Türkiye kim hain kim vatanperver öğrensin