banner388

Bakan Demircan Seçime Doğru'nun konuğu olacak

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programının konuğu Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan olacak.

Bakan Demircan Seçime Doğru'nun konuğu olacak

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programının konuğu Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan olacak.

20 Haziran 2018 Çarşamba 21:15
Bakan Demircan Seçime Doğru'nun konuğu olacak

Samsun Haber-24 Haziran Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine adım adım yaklaşırken Mehmet Yazıcı ile Seçime Doğru programında Samsun'un nabzını vekil adayları ve partililer ile tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Seçime Doğru programında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayacak.

24 Haziran seçimlerine kadar Mehmet Yazıcı ile Seçime Doğru programında Samsun'un nabzını tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Demircan'ın katılacağı "Seçime Doğru" programı Samsunhaber.com internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından akşam saat 2.00'de yayınlanacak. Samsunlular Bakan Demircan'a sorularını internet üzerinden sorabilecek. Seçime Doğru programını kaçırmayın, şimdiden iyi seyirler.

BİLGİLENDİRME

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a sormak istediğiniz soruları haberimizin altına üslubuna uygun şekilde yorum olarak yazabilirsiniz.

Son Güncelleme: 21.06.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2018-06-21 10:44:00

batı ve doğu çevre yolları neden yapılmıyor ne bekleniyor özellikle atakum trafiği felç

Avatar
mümin 2018-06-21 15:14:22

Syn bakanım siz mübadilsiniz ama hiç mübadillerden bahsetmiyorsunuz neden ..!!..SAMSUNDA MÜBADİLLERLE İLGİLİ PROJELER VE BİRLİK BERABER İÇİNDE OLMAMIZ İÇİN SİZDEN ÖNCÜLÜK BEKLİYORUZ....

Avatar
Kıranköylü Mustafa-1 2018-06-21 16:13:58

Çalışan para kazanan, adı faiz olmasın aman günaha bulaşmayalım, küçük ama temiz kazancımız diğer birikimlerle birleşsin doğru yerde doğru kişilerin elinde, hem bize hem insanlara faydalar sağlasın diye insanlar birikimlerini YİMPAŞa yatırdı. Bu arada ölenler oldu. Arada Yimpaş hatırlayıp genel kurul çağrısı yapıyor burdan ta Yozgat a gidiyorsunuz. Tabi ki Genel kurul için yeterli çoğunluk sağlanamayıp insanlar geri dönüyor. Bu yıllardır böyle. Akıl dolu değil mi. Devletimin yöneticileri nolur kızmasın, verirken bana mı sordun demesin. Karşı tarafa bu milletimin de birikimi, bu nasıl iştir burada bir mağduriyet çığlığı var, siz naparsınız gayeniz hedefiniz nedir diye devlet aklıyla devlet ağzıyla bir sorulsun isteriz. Devlet büyüklerimizin gücünün bu belirsizliği, bu hasarı çözeceğine inancımız tamdır. Kayyum ise Kayyum. Yaşlısı, kadını, genciyle onca insana 600 km yol yaptırıp çoğunluk toplanamadı demek Müslüman Müslümana bunu yapmamalı diye düşünmek istiyorum.” Acaba o çoğun

Avatar
Kıranköylü Mustafa-2 2018-06-21 16:14:35

Acaba o çoğunluğu sağlayacak salon da tutuldu mu. O Genel Kurul nasıl toplanır, bir ümit ışığınız var mı. Hayır için kuruldu denen yapıyı İşletemeyen yönetim, yönetimi neden devretmez de işler böyle yürü gider. Ancak yarın Ülke dara düşse yine millete gidilecek, ama bu kötü örnek akla gelecek ve göze sokulacak. Bunun vebalini düşünmek, bu yola göz yummak, görmezden gelmek dahi insanı yemeli. Bu, sosyolojik bir olay, bir tez konusu üzerinde araştırmalar yapılmalı. Ticaretin temeli güven. Para yastık altına gitmekten nasıl alıkoyacağız. Yastık altındaki parayı çevrime sokmazsak neye ticareti çevireceğiz. Devletin kanunları sıkıdır kanundaki boşluklardan yürüyenlere Devletimin vereceği cevabı bekliyoruz. Görüşünüz ve beyanlarınız bizler için çok önemli.