banner388

Bakan Çağatay Kılıç Samsunlulara seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünün 2'inci gününde Samsunlulara seslendi.

Bakan Çağatay Kılıç Samsunlulara seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünün 2'inci gününde Samsunlulara seslendi.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 09:12
Bakan Çağatay Kılıç Samsunlulara seslendi

Samsun haber - 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 2'inci gününde Samsunlular yine Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Meydanların dolduğu demokrasi nöbetinde Kur' an-ı Kerim tilaveti okundu. Çeşitli etkinliklerin ardından konuşma yapmak için kürsüye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunlulara seslendi. 


Pensilvanya'daki zihni şeytan FETÖ'nün bu milleti birbirine düşürebileceğini sandığını söyleyen Bakan Kılıç, "Ancak bunun mümkün olmadığını 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece sadece o değil tüm dünya gördü. Bu aziz millet cumhurbaşkanımızın çağrısının arkasında birleşerek hainleri tarihe gömdü. Gök kubbeyi onların kafasına geçirdi. Biz milletle el ele, kol kola yürürüz. Başka hiçbir şekilde ne yürürüz ne koşarız. Biz bu milletle beraberiz. Ayrılık gayrılık getirmeye çalışanlara Rabbim fırsat vermesin. FETÖ üyesi hainler şimdi hesap veriyorlar. Görüyorsunuz değil mi. Nasıl farklı farklı işler yapmaya çalışıyorlar ama bu millet bunu yemez. Bu millet bunu bir kere gördü, bir daha kabul etmez. Değerli kardeşlerim; bir olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi Nöbeti'ne ayrıca Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz katıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nick 2017-07-17 15:13:47

Sucuk ekmek ayran su bedava.....