banner388

Bakan Arslan Samsun'a geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan Samsun'a geliyor.

Bakan Arslan Samsun'a geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan Samsun'a geliyor.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 17:40
Bakan Arslan Samsun'a geliyor

Samsun haberUlaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan açılış törenine katılmak için 13 Temmuz 2017 Perşembe Günü Samsun'a geliyor. Saat 09.00'da Ankara'dan Samsun'a hareket edecek olan Bakan Ahmet Arslan ilk olarak göreve yeni başlayan Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret edecek. Daha sonra Bakan Arslan saat 11.00'da Tekkeköy ilçesinde Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Tekkeköy, Örnek Sanayi, Petrol Ofisi ve Havalimanı farklı seviyeli kavşak köprüleri açılış törenine katılacak. Bakan Arslan'ın saat 13.00'da Samsun'a Sinop'a geçmesi bekleniyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2017-07-12 17:56:00

Sayin bakan insaAllah Samsun havalimani yeni terminal binasi ve Samsun Ankara yht hatti hakindada mujdeli haberler veri kanaatindeyim.Umarim bu gelisinde daha somut elle tutulur bahaneler bulur bu projeler hakkinda.

Avatar
CEVDET 2017-07-13 11:34:36

batı çevre yolu ne oldu atakum yolu felç oluyor ne zaman başlanacak bakan geliyor başlayın artık şu yola doğu çevre yoluna da başlamak lazım ya tünel yapılması gerekiyor maliyetli diye yapılmıyor bakanımız bir el atsa