banner388

Bahadır Şahin aday adayı

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Bahadır Şahin Samsun'dan aday adayı olacak.

Bahadır Şahin aday adayı

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Bahadır Şahin Samsun'dan aday adayı olacak.

16 Mart 2023 Perşembe 15:00
Bahadır Şahin aday adayı

Samsun'da genç iş insanı Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Bahadır Şahin'nin partisinin Samsun listesinden aday adayı olacağı öğrenildi.

Parti Genel Merkezinin etkili isimlerinden biri olan Samsunlu iş insanı Bahadır Şahin'in partisinden aday adaylığı müracaatı yapacağı öğrenilirken, BBP'nin, Ak Parti ile yapacağı son toplantı sonrasında adayların kendi partilerinden mi yoksa AK Parti listelerinden mi gireceği ise netlik kazanacak.

Büyük Birlik Partisi adaylarının AK Parti listelerinden girmesi halinde Şahin'in Samsun'da seçilebilecek bir yerden aday olabileceği konuşulurken, genç siyasetçinin kendi seçim bölgesinde çok sevildiği AK Parti'ye oy getirebilecek isimlerin başında geldiği belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.