banner388

Bafra’da korkutan yangın

Bafra’da meydana gelen yangın paniğe sebep oldu, henüz sebebi belirlenemeyen yangın iki ahşap evi kullanılamaz hale getirdi. 

Bafra’da korkutan yangın

Bafra’da meydana gelen yangın paniğe sebep oldu, henüz sebebi belirlenemeyen yangın iki ahşap evi kullanılamaz hale getirdi. 

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:39
Bafra’da korkutan yangın

Samsun Haber-Samsun Bafra’da, meydana gelen yangın üzün uğraşlar sonucu söndürüldü. Meydana gelen yangın sonrasında, iki ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Yangın, Bafra İlçesinde Cumhuriyet Mahallesi Hacı Şaban Sokak'ta meydana geldi.

20.00 sıralarında Fatih Alış’a ait binada meydana gelen yangın kısa sürede çevresinde bulunan Hasan Basri ve Baki Kurt’a ait kullanılmayan 2 katlı binaya sıçradı. İtfaiye ekiplerinin güçlük ile söndürdüğü yangında alevlere teslim olan iki binada maddi hasar oluştu. Elde edilen bilgilere göre henüz nedeni belirlenemeyen yangını Samsun Büyük Şehir İtfaiye ekipleri söndürmeyi başardı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor. 

Bina sahibi Fethi Alış: “Yangının neden kaynaklandığını bilmiyoruz. İnceleme sonucu belli olacak. Ahşap bina olduğu için yangın çabuk yayıldı” şeklinde konuştu.
İtfaiye ve polis ekiplerince yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
 
 

Son Güncelleme: 23.08.2017 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-08-23 22:40:28

YANGIN NÖBETİNDEİZ 3 YILDIR Atakum Belediyesinin işyerlerine yaptırdığı bacalardan yangın çıktı itfaiye raporu var şifaende BOMBANIN ÜZERİNDESİNİZ
DEDİ bodrumlarımız kırılarak 30 mt yatay gelen 20 odanın 2x4 m2 lik (sacdan) ışıklandırmasından 5 kat çıkan çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takılı bina içi şantiye gibi gür gür yağ kokusu ayrı odalar iptal KOLTUKLARDA YATIYORUZ 3 YILDIR YANGIN NÖBETİNDEYİZ şikayete binaen 1998 tarihli bina projesine yeri diyorlar kopisi elimde uyarllanmış aslıda elimde diyorum 3 yıldır ELİMDE YARGITAYDAN DAVA KAZANMIŞIZ BAŞKA PROJE VAR HAKİMİN DOSYASINDAN ALDIM ŞEHİRCİLİK ÇEVRE VE ATAKUM ÇEVRE MD.LÜĞÜ GETİR DEMİYORLAR
CEVAP OLARAKDA SANAYİ BACALARINA UYGUN YAZI TEBLİĞ ETTİLER BARLAR SANAYİMİ 20 ODA ORTASINDA NE İŞİ VAR,atakumdan mülk alan önce projesini alsın,İLLA ÖLMELİMİYİZ 22 HANE % 99 İMZA VERSE YASAL DEĞİLKEN SIFIR İMZAYLA,sonrada pişkin pişkin basına ver HURUMUZU ÇALDILAR PSİKOLOJİMİZ BOZDULAR BASINA İZİN VAR GELİN FOTOĞRAFLAYIN ADALETT

Avatar
aylapalaoglu 2017-08-24 00:40:23

ÜÇ YILDIR YANGIN NÖBETİNDEYİZ,Atakumda iki işyerine yaptırılan sacdan bacalardan yangın çıktı ortak depolarımız kırılarak 30 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan yangın çıktı itfaiye raporu var şifaende bombanın üzrindesiniz dedi çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takılı bina içi gür gür şantiye gibi yağ kokusu ayrı,1998 TARHLİ PROJE İLE YAPTIRILAN KOPİSİ ELİMDE OYNANMIŞ PROJE HAYKIRIYORUM 3 YILDIR GETİR DEMİYORLAR,YARGIDAN DAVA KAZANMIŞIZ ORJİNALİ VAR HAKİMİN DOSYASINDAN ALDIM BİR YIL SONRAKİ TARİH.ama işlerine gelmiyor belediye proje ve çevre md.lüğünün. ARKAN GÜÇLÜ OLUNCA,BİZİM PSİKOLOJİMİZİ HUZURUMUZU BOZDULAR BASINA İZİN VAR YÖNETİM OLARAK GELİN FOTOĞRAFLAYIN YAYINLAYIN LÜTFEN TEK ÇARE SİZSİNİZ sanayi bacalarına uygun yazısı tebliğ ettiiler BARLAR SANAYİMİ? 20 ODA ORTASINDA NE İŞİ VAR?
NEYİN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ ?İLLA ÖLMEMİZMİ LAZIM ?
NEREDE ADALETTTT