banner388

Bafra zembili, Ankara'da görücüye çıktı

Bafrasta projesi kapsamında hazırlanan Bafra zembili Ankara'da ilgi odağı oldu.

Bafra zembili, Ankara'da görücüye çıktı

Bafrasta projesi kapsamında hazırlanan Bafra zembili Ankara'da ilgi odağı oldu.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:55
Bafra zembili, Ankara'da görücüye çıktı

Samsun haber - Ankara Güvercinlik Tesislerinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından TMO'nun 80. Yılı ve Depoculuk Hamlesi Etkinlikleri düzenlendi.

Bafra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Bafra Belediyesi, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Tahıl Birliğinin ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz'ın katıldığı fuarda bulunan Samsun standında Bafra zembili yerini aldı. 

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada, "Hedef kitlemizin işsiz ev kadınlarının olduğu ‘Bafrasta Projesi‘ adım adım ilerliyor. Bafra İŞKUR Müdürlüğü, Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Bafra Umut Derneği işbirliğiyle açmış olduğumuz ‘Zembil Örme Kursu'yla 20 işsiz ev kadınımız cep harçlığı olarak ödenen ücretle meslek edindiler. Pazar araştırmalarımız devam etmekte. Amacımız pazar konusunda destek bularak kadınlarımızın aile ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamak. Coğrafi işaret alan Bafra zembilini güncel tutarak bölgemizde gelir kapısı haline getirerek ve geliştirerek korumak" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.