banner388

Bafra'ya yeni gasilhane

 Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yapımı devam eden gasilhaneyle ilgili bilgi verdi.

Bafra'ya yeni gasilhane

 Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yapımı devam eden gasilhaneyle ilgili bilgi verdi.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 19:04
Bafra'ya yeni gasilhane

Asar Mahallesi ve Kuzalan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yapılan çalışmalar hakkında konuştu.

"BİTMEK ÜZERE..."

Kılıç, “Haziran sonunda temelini atarak inşasına başladığımız yeni gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte Bafra’mız modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni ve modern bir gasilhaneye sahip olacak” dedi.

Kılıç, şehir merkezinde 20 bin ton sıcak asfalt kaplaması,15 bin metrekare kaldırım çalışması, kırsal mahallelerde ise 70 kilometre sathi kaplama,150 kilometre serme-sıkıştırma, 3 kilometre beton yol çalışması gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.


Covid-19 tedbirlerine de değinen Başkan Kılıç: “Ekiplerimiz düğün salonlarında denetimlerini gerçekleştiriyor. Kapı girişinde gelen davetlilerin ateş ölçümü yapılmalı. Kapı girişinde gerekli dediğimiz 14 madde asılı kalmalı. Tüm davetliler ellerini dezenfekte ederek içeriye girmeli. Salonda masalar arası 1,5 metre ve sandalyeler arası 1 metre mesafe bulunmalı. Masalarda dezenfektan yer almalı. Bu kurallara hepimiz uymak zorundayız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsunGasilhane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.