banner388

Bafra'nın gündemi Kızılırmak Üniversitesi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 5 ana hedeflerinden birisinin Bafra Kızılırmak Üniversitesi olduğunu açıkladı.

Bafra'nın gündemi Kızılırmak Üniversitesi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 5 ana hedeflerinden birisinin Bafra Kızılırmak Üniversitesi olduğunu açıkladı.

09 Ekim 2017 Pazartesi 12:25
Bafra'nın gündemi Kızılırmak Üniversitesi

Samsun haber - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçeye yapılması için çalışama yürütülen Kızılırmak Üniversitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARISI”

5 ana hedeflerinden birisinin Bafra Kızılırmak Üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Zihni Şahin, "OMÜ Samsunumuzun can damarıdır. Ondokuz Mayıs Üniversitemiz bünyesinde merkezde ve ilçelerimizde 20 fakülte 5 enstitü, 13 meslek yüksekokulu, 3 yüksekokul bulunmaktadır. Üniversitemizde 2017-2018 öğretim yılında 56 bin 369 öğrencimiz eğitim görmektedir. Bu hepimizin onurudur, üniversitemizin başarısıdır. Üniversitemizin bu büyük başarısını Bafra Kızılırmak Üniversitesini de oluşturarak devam ettireceğine inancım tamdır" dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçede üniversite için istek olduğuna değinen Başkan Şahin, "Geldiğimiz noktayı yine hep beraber Bafra Kızılırmak Üniversitesine taşımak istiyoruz. Bunun için ilçemizde ortak hedef, heyecan, arzu ve istek vardır. Bu konuda Bafralılar kararlıdır. Bunun için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. İşletme Fakültemizde çalışmalar büyük bir hızla devam etmektedir. Çalışmaları da yakından takip ediyorum. Yerinde incelemelerde bulunuyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.10.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-10-09 14:00:30

üniversite yada havaalani her yere her sehire acilmaz gelismis ülkelere bakin. cok degil kaliteli yapmak lazim. adam iki üniversite bitiriyor türkiye de ama bir yabanci dil bilmiyor. yani kalite sifir. ehliyet aliyoruz araba sürmeyi bilemiyoruz, okul okuyoruz mühendis diplomasi var ama seviyesi avrupalinin teknik lise mezunu. ama bizde herkez okullu diplomali sonuc ortada. buda bir politika herkez okusun birseyle mesgul olsun düsünmesin sorgulamasin. böyle mantik olurmu bafrada üniversite olsa ne olacak o diploma ile ne yapacan seni kim nereye alacak sonucda devletden memuriyet icin adam arayacan