banner388

Bafra'daki Park Sorununa Çözüm

 Samsun'un Bafra Belediyesi ilçesinin merkezinde trafik problemlerine çözüm üretmek adına otopark sayısı arttırılıyor.

Bafra'daki Park Sorununa Çözüm

 Samsun'un Bafra Belediyesi ilçesinin merkezinde trafik problemlerine çözüm üretmek adına otopark sayısı arttırılıyor.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:09
Bafra'daki Park Sorununa Çözüm

Kemalpaşa mahallesi, Mevlana mahallesi, Gaziosmanpaşa mahallesi, Gazipaşa mahallesi ve İshaklı Mahallelerine hizmet vermekte olan Küçük Pazar yerinin çevresinde oluşan araç yoğunluğunu gidermek için Bafra belediyesi ekiplerince Küçük Pazarın yanında olan 2 bin 250 metrekarelik alanı asfaltlayarak oto park yaptık.

Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan Küçük Pazarın yanında okulların olduğuna özellikle dikkat çeken Başkan Şahin, “Trafiğin rahatlaması, esnaflar ve öğrencilerimizin rahatlamaları için 2 bin 250 metrekarelik bir alanda asfalt çalışması yaptık. Burada oto park olarak kullanılıp, esnaflar ve pazara gelmiş olan vatandaşlar araçlarını park ederek oto park olarak kullanabilecekler. Bafra ilçemizde, belediyemiz dışında da özel oto parklar bulunmakatdır. Vatandaşlarımızın araçlarını bu alanlara park etmelerini onlardan rica ediyorum. Trafiğin rahatlaması adına otoparklar kullanılmalıdır. Kaldırımlara araba park edenler, engelliler için olan alanları park alanı olarak kullananlar, engelliler için yapılan kaldırım çizgilerinin üzerlerine ve iniş bölgelerine araç park edenler. Bu davranışları kınıyorum. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları, kurallara da uymalarını istiyorum. Bu tarz davranışların devam etmemesini diliyorum. Aksi halde ilgili kurumlarla beraber koordineli olarak bu duruma son vereceğiz. Vatandaşlarımızın cezalı bir duruma düşmelerini de istemem" dedi.





Son Güncelleme: 08.08.2016 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.