banner388

Bafra'da Asfalt Çalışması Devam Ediyor !

Samsun'un Bafra Belediyesi tarafından başlatılmış olan asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bafra'da Asfalt Çalışması Devam Ediyor !

Samsun'un Bafra Belediyesi tarafından başlatılmış olan asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

16 Ağustos 2016 Salı 15:06
Bafra'da Asfalt Çalışması Devam Ediyor !

Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde çok sayıda cadde ve sokakta asfalt kaldırım çalışması sürüyor. Bafra’nın Belediye Başkanı Zihni Şahin, devam etmekte olan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi: “Yaz mevsimi ile beraber asfalt kaldırım çalışmalarına yoğunluk vermiş bulunmaktayız. İlçemizde çeşitli mahallelerinde çalışmalarını devam ettirmekteyiz. Bazı mahallelerde çalışmalar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekiplerimiz bu çalışmaları hız kesmeden devam ettirmekteler. İlk önce Altınyaprak, Mevlana, Kemalpaşa, Hacınabi, Tabakhane, İshaklı ile birçok mahallemizin caddeleri ve sokaklarında asfalt birde kaldırım yaptık. Oralarda eksik kalmış olan yerlere yine çalışmalar yapacağız. Gazipaşa Mahallesinde yama çalışmaları yapmaktayız. Gaziosmanpaşa Mahallesinde ise asfalt çalışmalarını devam ettiriyoruz. Gazipaşa Mahallesinde ve diğer mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışması olacak. Büyükşehir Belediyesinin yetkisi altında olan caddelerde de Belediyemiz asfalt ve kaldırım çalışması yapacaktır. Bütün imkanlarımızı seferber ettik. İş makineleri, asfalt şantiyesi, parke taşı tesisleri ve personellerimiz olmak üzere bütün imkânlarımızla bu seferberliği devam ettirmekteyiz’’

Bafra’nın Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamalarına şunları ekledi: “Ülkemiz 15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY’nin hain ihaneti ile karşı karşıya kaldı. Bu ihanet Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda Başkomutanımızın meydanlara çıkın çağrısı ve liderliği ile vatandaşlarımız tarafından yok edildi. 15 Temmuz tarihinde ülkemiz adeta bir faciadan döndü. Kahraman olan milletimiz şehadeti göze aldı ve demokrasiye, millet iradesine, bayrağımıza, vatanımıza ve seçilmiş olan Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize sahip çıktılar.  İhanet edenlere tarihe geçecek bir ders verdiler. Ama yinede biz uyanık olmalıyız. Birliğimiz  ve beraberliğimize, huzur ve kardeşliğimize, bölünmez bütünlüğümüze göz koymuş olan ihanet şebekeleri boş durmayacaklardır. Hem FETÖ/PDY hem de PKK ile DAEŞ onları maşa olarak kullanıp Ülkemizin ve milletimizin düşmanları her daim hareket halindeler. Birliğimiz ve beraberliğimize asla zarar veremezler, eğilmez duruşumuz her zaman devam edecektir”
 

Son Güncelleme: 16.08.2016 15:29
Anahtar Kelimeler:
Izmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.