banner388

Bafra Belediye Başkanı ateşin üzerinden atladı

Samsun'un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Hıdırellez Şenliği'nde yakılan ateşin üstünden atladı.

Bafra Belediye Başkanı ateşin üzerinden atladı

Samsun'un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, Hıdırellez Şenliği'nde yakılan ateşin üstünden atladı.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 13:06
Bafra Belediye Başkanı ateşin üzerinden atladı

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Hıdırellez Mahallesi'nde Hıdırellez Şenliği yapıldı. Hıdırellez Mahallesi muhtarlığı ve belediye tarafından organize edilen şenliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner katıldı.

Mahalle Muhtarı Erdoğan Bölük'ün ardından konuşan Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Dünyada ve ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak sanayileşmenin, şehirleşmenin olduğu ve ilgi alanlarının çok arttığı bir dönemde eskiden yaşamış olduğumuz bir çek değeri kaybetmeye başladık. Hıdırellez insanları zorlamayla kutlamaya çalışacağı bir bayram değil. Hıdırellez bizim çocukluğumuzdan beri halkın kendiliğinden kutladığı, heyecanla beklediğimiz günlerdi. Biz millet olarak Hıdırellezi de dini bayramlarımızdan sonra çok önemli bir gün olarak kutluyoruz. İnsanların sosyalleşme ve dayanışma adına da güzel bir olay” dedi. 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı da, “Hıdırellez bizim geleneğimiz göreneğimiz adetlerimizden birisi. Bizi yaşatan, toplumları yaşatan bu gelenekleri ve görenekleridir. İnsanları bir arada tutan bu adetleridir. Tarihin derinliklerinden gelen bir geleneğimizdir. Bu gelenek ve göreneklerimiz bizleri bir arada tutan unsurlarımızdır. Son bir iki yıl içerisinde gerek içeride yaşamış olduklarımız gerekse dışarıda yaşamış olduklarımız bizim birlik ve beraberlik içerisinde bulunmamız gerektiğinin de açık bir şekilde ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanı Zihni Şahin yumurta tokuşturdu. Yarışmada Orhan Kırcalı birinci oldu.

Son Güncelleme: 06.05.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.