banner388

Canik ilçesinde mahalleler değer kazanıyor

Canik Belediyesi, hayata geçirdiği hanım konaklarıyla mahallelere değer kazandırıyor. Aynı zamanda kadınların kişisel gelişimlerinde de önemli rol oynuyor.

Canik ilçesinde mahalleler değer kazanıyor

Canik Belediyesi, hayata geçirdiği hanım konaklarıyla mahallelere değer kazandırıyor. Aynı zamanda kadınların kişisel gelişimlerinde de önemli rol oynuyor.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 13:07
Canik ilçesinde mahalleler değer kazanıyor

Samsun Haber - Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle hem ilçenin değer kazanması sağlanması hem de vatandaşların kişisel gelişimlerinde katkı sağlayan projelerle hizmete devam eden Canik Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor

Canik ilçesinde yaşayan kadınlar için gerçekleştirilen hanım konakları kişisel gelişimlerin geliştirilmesinde katkı sağladığını belirten Başkan Osman Genç, hanım konaklarını sıklıkla ziyaret ederek kadınları dinliyor. Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde yer alan Hatice Hanım konağına ziyaret gerçekleştiren Osman Genç, burada kursiyer kadın ve öğretmenlerle bir araya geldi. Sıbyan Okulu’nda öğrencilerle buluşan Genç, kısa sohbetler gerçekleştirdi.

Kadınların hizmetine sunulan hanım konaklarında huzurlu vakitler geçirebileceklerini ifade etti

Vatandaşlara yapılan hizmetlerle hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler ürettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kadınların sosyal hayat içerisinde daha fazla yer almalarını arzuladıklarını belirtti. Ücretsiz olarak kadınların hizmetine sunulan hanım konaklarında Canikli kadınların güven ve huzur dolu ortamlarda vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturma hedeflerinde olduklarını vurguladı.

Hanım konaklarının bulundukları mahallelere artı değer kattığını da ifade eden Başkan Genç, "Mahallerimizi canlı organizmalar haline getirmek için adımlar atıyoruz. Bizim kültürümüzde mahalle birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgesi. Biz mahalle kültürünü yaşatacak ve canlandıracak planlamalar yapıyoruz. Buralarda hanım kardeşlerimiz biraraya geliyor, sosyal çalışmalar yapıyor. Vatandaşlarımızın sosyal yönden güçlü olması Canik'in geleceği için önemli rol oynuyor. Yaşadığı yere aidiyet duyan hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek hedeflediğimiz kalkınmayı kültürel, sosyal, ekonomik olmak üzere her alanda gerçekleştireceğiz" diye konuştu
 

Son Güncelleme: 06.05.2017 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.