banner388

Aylin Tat: Neslihan Hancıoğlu tarafından engellendim

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Aylin Tat, aday gösterilmemesi ile ilgili olarak Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'na yüklendi. Tat, konu ile ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu ve Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Aylin Tat: Neslihan Hancıoğlu tarafından engellendim

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Aylin Tat, aday gösterilmemesi ile ilgili olarak Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'na yüklendi. Tat, konu ile ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu ve Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu.

01 Şubat 2019 Cuma 10:58
Aylin Tat: Neslihan Hancıoğlu tarafından engellendim

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Aylin Tat, Twitter hesabı üzerinden Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'na yüklendi. Tat, konu ile ilgili olarak Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

SAMSUNHABER.COM'A ÖZEL AÇIKLAMALAR

Adaylık süreci ile ilgili olarak Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulunan Aylin Tat, "Aday belirleme konusunda Samsun Milletvekillerinin fikirleri alındı. Bence CHP Milletvekili Neslihan Hancıoğlu kadın aday istemedi. Bunu kendisine de sorabilirsiniz. Neslihan hanım ile benim bir problemim yok ama demek ki onun benimle bir problemi var ki böyle bir süreç yaşattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kadın belediye başkan adaylığının azlığından şikayet etti. Samsun, bir kadın milletvekili olan ve kadın belediye başkan aday adayı olan sayılı iller arasında yer alıyordu. Son olarak belirtmek istediğim nokta CHP Atakum Belediye Başkan aday adayları arasında hiç bir problem yoktu. Demokratik bir yarış içerisindeydik" ifadelerini kullandı.

Aylin Tat, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

KILIÇDAROĞLU'NDAN KADIN ADAY ÇIKIŞI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın belediye başkan adaylarının az olması ile ilgili gelen bir eleştiriye "Kadın aday istiyoruz ama kadın arkadaşlar erkek aday öneriyorlar. Elbette olmalı kadın aday. Kesinlikle haklılar" şeklinde yanıt vermişti.

Son Güncelleme: 01.02.2019 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
has atakumlu 2019-02-01 16:53:53

boşver üzülme. kim çıkarsa çıksın zihni başkan eze eze yenecektir. :) yıkıldım demezsin hiç yoktan

Misafir Avatar
Ahmed Arif 2019-02-01 18:23:31 @has atakumlu

Öyle 3-5 ay Büyükşehir Beldiye Başkanlığı yaptı diye ezici şekilde başkan olunmuyo be!... Ki bu süre zarfında sırf kendi reklamını yapmak için belediyenin milyonlarca lirasını har vurup harman savurduktan sonra. Atakum sizin cahil güruhunuzun yaşadığı bir ilçe değil. Aklı başında , okumuş, elit insanların var orada. Ak koyunla kara koyunu ayırt edebilecek kapasitedeler!...

Beğenmedim! (3)
Avatar
Atakumlu 2019-02-01 16:03:25

Aylin hanım Malesef CHP Aday belirlerken Seçmenine sormak yerine birilerinin tavsiyesiyle belirliyor. Seçmen küsmüş durumda bu rüzgarı tersine döndürecek bir aday bekliyorduk,sonuç hüsran ama kimse sonucu üslenmiyor sıkıntıda burada zaten Atakumdaki seçmenin tamamı chp li olsa yinede seçilmez. bunu kimseye anlatamassınız.bilmem anlatabildimmi.

Avatar
Ahmet arif dene elit 2019-02-03 20:06:37

Atakum has atakumlularin. Sizin gibi sonradan gelme bilmiş gecinen kendini elit sanan zihniyetin degildir. Siz kaybetmeye mecbursunuz. Her zamanda kaybeden ezik bir grup olarak icimizde yasayacaksiniz. Har vurup harman savuruken yanindamiydin. Berabermi savurdunuz. Isiniz gücünüz iftira. Zihni baskan adamin dibidir. Size benzemez. Kendini bi halt sanip buralara iftiralar yazanlara. Halbuki halt bile olamazsiniz be. Lideriniz kim ki siz kim olacaksiniz.