banner388

Avukattan otopark operasyonuyla ilgili açıklama

Geçtiğimiz günlerde, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otoparkının paralı hale getirilmesiyle ilgili gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 7 kişinin avukatı Adem Erol, açıklamalarda bulundu.

Avukattan otopark operasyonuyla ilgili açıklama

Geçtiğimiz günlerde, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otoparkının paralı hale getirilmesiyle ilgili gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 7 kişinin avukatı Adem Erol, açıklamalarda bulundu.

18 Temmuz 2019 Perşembe 20:27
Avukattan otopark operasyonuyla ilgili açıklama

Avukat Adem Erol yaptığı açıklamada, "Müvekkilim Ayşegül A. tarafından mülkiyeti Milli Emlak Müdürlüğüne ait bulunan taşınmazın üzerinde yer alan otopark alanının kamu yatırımı yapılana kadar kiralanması talebi ile Milli Emlak İl Müdürlüğüne 3 Temmuz 2019 tarihinde yazılı olarak kiralama talebinde bulunulmuştur. Bu talep sonrasında yine ilgili Müdürlüğe yapılan 10 Temmuz 2019 tarihli başvuru ile fiilen kullanım bedelinin hesap edilerek kullanım ücretinin tahsili talep edilmiştir. Bu talep üzerine ilgili il müdürlüğü ekiplerince 16 Temmuz 2019 tarihinde mahalde gerekli ölçüm ve hesaplama işlemleri ile ecrimisil kira bedeli tespiti çalışmaları tamamlanmıştır. Yine bu işlemlerin yapılması esasında, kiralanması için gerekli hukuki başvuruların yapıldığı ve gerekli hesaplamaların da yapıldığı zaman dilimi içerisinde ilgili idare tarafından başvurucu müvekkile alanı kullanmaması hususunda yazılı bir uyarıda bulunulmadığı gibi aynı zamanda da talebin olumsuz olarak kabul gördüğüne ilişkin de bir yazılı ihtar verilmemiştir. Nitekim 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılan tahliye işleminin hangi hukuki gerekçe ile yapılmış olduğu da anlaşılabilmiş olmamakla birlikte, yapılan bu işlemlere karşı da ayrıca her türlü hukuki ve cezai haklarımızı da kullanacağımızı bildiririz. Yapılan bu tahliye işlemi sonrasında ise İl Milli Emlak Müdürlüğünce tebliğe verilmiş olan 12 Temmuz 2019 tarihli yazı cevabı esası ile de öğrenmiş olduğumuz üzere, ilgili arsanın sağlık tesisi ve hastane rezerv alanı olarak şehir hastanesi yapılmak üzere 2 yıl süre ile ön tahsisinin yapılmış olduğunu ancak tahsis süresinin dolduğunu fakat tahsis süresinin uzatılıp uzatılmayacağı noktasında da ilgili kurumdan bilgi istendiği ve bu alanın da otopark olarak kiralanmasının uygun olup olmayacağı noktasında da bilgi istendiğini öğrenmiş bulunmaktayız" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-07-18 22:57:23

Devletin malına cokeceksin.utanmadan bunlara avukatlık yapacaksın.millet hastaneye sağlığı için gelecek birde o insanların parasına göz dikeceksiniz.Allah beter etsiz sizleri.

Misafir Avatar
adalet 2019-07-19 15:08:04 @Samsun

Ağzına sağlık,denilecek olanı demişsin.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Komik 2019-07-18 20:53:31

İşletecekse hastane işletsin döner sermaye kazansın ve hastaneye harcansın

Avatar
kerim 2019-07-18 20:45:19

Ne demişler "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış."
Adamlarda en ufak utanma arlanma yok.

Avatar
Murat 2019-07-18 21:17:36

Bozacinin şahidi şiraci. Adamini bulduk ihaleyi kapattik filim firildak ile demiyorda kelime oyunu yapiyor. Hukuk adalet yok ortalik devlet gözyummasuyka mafya doldu.

Avatar
savcı 2019-07-19 09:37:16

nasılda serbest bıraktırmanın kılıfına uyduran bi açıklama..izin verilmeden nasıl ordan milletten para toplandı ve o sistem kuruldu onun cevabınıda ver avukat.soru 2:işletme rutsatı alınmayan bir yerden para toplanabilirmi ve o toplanan paralar iade edildi mi?

Avatar
Feti 2019-07-19 09:45:36

Memleket hukuk derken mafya devletine geçti tepeden tirnağa...hrkez dayi mafya belejci. Hastane yaptik havaalani yol yaptik diye övünmek gecen yüzyilin politikasi. Biz anca oralara gekdik

Avatar
kemal yucel 2019-07-19 22:41:39

mezar kazicilari bunlar..lesciler....atin iceri bir sure dinlensinler..

Avatar
Kara 2019-07-19 18:45:15

Düpedüz dolandırıcılık.hemde organize.
Hemde serbest. Madalyada taksaydınız tam olurdu.