banner388

Av sezonu başlıyor! 'Vira Bismillah'

2018-2019 av sezonu 1 Eylül tarihi ile başlıyor. Konu ile alakalı Samsun Valisi Osman Kaymak, sezonun açılışı ile mesaj yayınladı. Vali Kaymak, sezonun hayırlı olmasını diledi.

Av sezonu başlıyor! 'Vira Bismillah'

2018-2019 av sezonu 1 Eylül tarihi ile başlıyor. Konu ile alakalı Samsun Valisi Osman Kaymak, sezonun açılışı ile mesaj yayınladı. Vali Kaymak, sezonun hayırlı olmasını diledi.

31 Ağustos 2018 Cuma 21:30
Av sezonu başlıyor! 'Vira Bismillah'
Samsun Haber-Balıkçılar 4  buçuk aylık aranın ardından 1 Eylül tarihinde 2018-2019 av sezonuna 'Vira Bismillah' diyerek başlayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Vali Kaymak, balıkçılara başarılar diledi.
 
Konu ile ilgili mesaj yayınlayan Vali Kaymak şu ifadeleri kullandı:
 
"Öncelikle, 2018-2019 av sezonunun sektörün tüm çalışan ve emek harcayanlar açısından bol bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.
İlimiz açısından balıkçılık ve su ürünleri sektörü çok önemli bir ihraç kalemi olması nedeniyle tüm sektör paydaşlarına teşekkür ediyorum. Bu anlamda yürütülen başarılı çalışmalarının devamını teminen elimizden gelen tüm gayreti göstermemiz gerekmektedir. 
Balıkçılarımız tarafından bin bir emek ve zahmetle denizlerimizden sofralarımıza getirilen, insanların sağlıklı beslenmesinde, özellikle çocukların gelişiminde, erişkin insanların sağlıklarının korunmasında sayısız faydaları bulunan, başta balık olmak üzere tüm su ürünlerinin yeni av sezonunda halkımız tarafından bol bol tüketmesini tavsiye ediyorum. 
Devletimizin su ürünleri politikalarının ana hedefi, halkımıza bol ve ucuz balık sağlamak olduğu kadar, deniz, göl, baraj ve nehirlerdeki su ürünleri ve balık kaynaklarını koruyarak, sürdürülebilir avcılık yöntemlerinin geliştirilmesini sağlamaktır. 
Unutulmamalıdır ki; doğal kaynaklar sonsuz değildir. Bu kaynaklar, gelecek nesillere aktaracağımız bir emanettir. Bu nedenle, koruma ve kullanma dengesini mutlaka gözetmek zorundayız.
2018-2019 av sezonunun, balıkçılarımız için sektörün tüm çalışan ve emek harcayanlar açısından bol bereketli ve hayırlı bir yıl olmasını, halkımızın da bu sağlıklı nimetten bolca yararlanmasını diliyorum."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.