banner388

Atakumlular Bayramlaştı

Atakum Belediyesi’ndeki bayramlaşma töreni Yalı Cafe’de yapıldı.

Atakumlular Bayramlaştı

Atakum Belediyesi’ndeki bayramlaşma töreni Yalı Cafe’de yapıldı.

13 Eylül 2016 Salı 18:42
Atakumlular Bayramlaştı

Gerçekleştirilen bayramlaşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, belediye çalışanları, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Gençlik Kolları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreci, devletimizin kararlılığı ve milletimizin gücü ile geride bırakıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile dünyaya örnek olduk. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu düşüncelerle tüm Atakumlu hemşehrilerimin bayramlarını kutluyorum. Bu bayramın ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bayramlaşmada yer alan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayramların en büyük özelliği kucaklaşmalara vesile olmasıdır. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz yoğun katılımlı bu bayramlaşmanın önemi çok büyük. Bugün Atakum ilçesinde yaşanan bu birliktelik, ülkemizin dört bir köşesinde hakim. Milletimiz bir olmanın, birlik olmanın beraberinde getirdiği gücü, 15 Temmuz gecesi gösterdi. Biz böyle bir oldukça, iri oldukça nice güzel bayramları da hep birlikte huzur ve mutluluk içerisinde yaşayacağımıza olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 13.09.2016 18:53
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBayramYalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.