banner388

Atakum’da kaza kurşunu

Samsun’un Atakum ilçesinde bir vatandaş kazara vuruldu hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Atakum’da kaza kurşunu

Samsun’un Atakum ilçesinde bir vatandaş kazara vuruldu hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

06 Ağustos 2017 Pazar 14:01
Atakum’da kaza kurşunu

Samsun Haber - Silahın toplum içerisinde kullanılmaması çeşitli şekillerde ifade edilse de kamuya açık alanlarda çevresine zarar verebilecek her türlü eşyanın kullanımı konusunda dikkatler çekilmeye çalışılsa da istenilmeyen durumların kimi zaman önüne geçilemiyor.

Kurşun kazara yaraladı

Bugün Samsun’un Atakum ilçesinde silahlı bir olay yaşandı. İddiaya göre silahtan çıkan kurşun kazara bir kişiye isabet etti. Balaç mevkisinde meydana gelen olayda kazara vurulan vatandaş bacağından yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri anında müdahalede bulundu ve sonrasında yaralanan vatandaş hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Atakum ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin  ise konuyla ilgili bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.08.2017 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.