banner388

Atakum’da feci kazada yaralanan polis öldü

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan feci kazada ağır yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı hayatını kaybetti.

Atakum’da feci kazada yaralanan polis öldü

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan feci kazada ağır yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı hayatını kaybetti.

02 Mayıs 2017 Salı 15:53

Samsun haber Geçtiğimiz günlerde Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda facia gibi kaza yaşanmıştı. Ş. V. isimli kadın sürücünün 06 FF 7855 plakalı kullandığı otomobil özel harekat polisi Emre Bağcı'nın kullandığı 55 EB 017 plakalı motosiklete çarptı. Daha sonra otomobil üniversite öğrencisi Ozan Utku Taşkın'a çarparak kafeteryaya daldı.

Kaza 19 Mayıs Üniversitesi'nde okuyan Ozan Utku Taşkın hayatını kaybederken Özel Harekat Polisi Emre Bağcı, M. E.K., kazaya neden olan sürücü Ş.V., çocukları Utku V ile Tuna V. yaralanmıştı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Özel Hareket Polisi Emre Bağcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Organları bağışlanacak

 Acılı aile, Bağcı'nın organlarını bağışlama kararı aldı, Bağcı’nın organları alınarak organ bekleyen hastalara nakledilecek. 

Son Güncelleme: 03.05.2017 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı 2017-05-02 15:58:32

gereken en ağır ceza verilsin bu kadına 2 gencecik canlar gitti :(