banner388

Atakum’da Coşkulu Ramazan Etkinliği

Atakum Belediyesi tarafından dün akşam Ramazan Sokağında coşkulu bir konser etkinliği yapıldı.

Atakum’da Coşkulu Ramazan Etkinliği

Atakum Belediyesi tarafından dün akşam Ramazan Sokağında coşkulu bir konser etkinliği yapıldı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 12:17

Samsun haber - Atakum Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında TRT halk sanatçısı Volkan Arsan bir konser verdi. Konsere Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı da katıldı. Sanatçı Arslan, Başkan Taşçı’ya sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Karadeniz’in eşsiz müzikleriyle eğlenen Samsunlular, doyasıya eğlendi. Horon oynayan Atakumlularla katılan Başkan Taşçı, bu tür etkinliklerle Atakum halkını bir araya getirdiklerini belirterek,  “Atakum halkımızla her akşam burada çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için Ramazan Atakum’da güzeldir felsefesiyle hareket ederek Atakumlu halkımıza güzel bir Ramazan gecesi yaşatmak istiyoruz. Bugün de burada TRT halk sanatçımız Volkan Arslan’ın güzel bir konseri var. Yurdumuzun çeşitli ezgi ve türkülerini burada halkımızla paylaşıyor. Kısacası burada güzel bir Türkiye havası yaşatıyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Amacımız Atakum halkımızı mutlu etmek. İnşallah mutluluğumuz daim olsun ve ağzımızın tadı bozulmasın” dedi.

“Bu tür etkinliklere ihtiyaç var”

Ülkemizin birlik ve beraberliği için bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğunu söyleyen Taşçı, “Aileler çocuklarıyla burada güzel bir etkinlik geçiriyorlar. Zaman zaman çocuk etkinlikleri, seminerler, böyle güzel halk türkülerini halkımızla paylaşıyoruz. Gerçekten iftar ile sahur arasında insanlara güzel bir gece yaşatmış oluyoruz. Bu etkinliklerde halkımızın birlik ve beraberliğini pekişmiş oluyor. O yüzden bu tür etkinliklere ihtiyaç var. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz ülkemizin birlik ve beraberliğine güzel bir etki yapacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Volkan Arslan’ın eşsiz yorumuyla eğlenen Atakumlular, etkinliği çok anlamlı ve güzel bulduklarını dile getirdiler.

Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 02.06.2018 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2018-06-03 03:11:30

Ramazan müslümanlar için ibadet ve tefekkür ayıdır Oyun eğlence ayı değildir. Atakum belediyesini Ramazanın saygınlığını hiçe sayarcasına yapmış olduğu bu eğlence programlarından dolayı kınıyorum.