banner388

Atakum’da çalışmalar son hız devam ediyor

Atakum Belediyesi ekipleri, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Merkez ve kırsal mahallelerdeki yollarda yoğun çalışma yürüten ekipler; caddelerin ve sokakların yanı sıra ortak kullanım alanlarının temizliğini yapıyor. 

Atakum’da çalışmalar son hız devam ediyor

Atakum Belediyesi ekipleri, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Merkez ve kırsal mahallelerdeki yollarda yoğun çalışma yürüten ekipler; caddelerin ve sokakların yanı sıra ortak kullanım alanlarının temizliğini yapıyor. 

07 Kasım 2023 Salı 16:40
Atakum’da çalışmalar son hız devam ediyor

Atakum Belediyesi ekipleri, kentin dört bir yanında yoğun tempoda çalışma yürütüyor. Alt yapısı tamamlanan yollarda gerçekleştirilen asfalt yama çalışmalarının yanı sıra caddeler ve sokaklar adım adım temizleniyor. Yeşil alanlarda ot biçme ve peyzaj düzenlemesi yapan belediye ekipleri, mevsim geçişinden kaynaklanan ağaç atıklarını da topluyor.  

ÇOK SAYIDA İŞ MAKİNESİ SAHADA 

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum’un merkez ve kırsal mahallelerinde, alt yapısı tamamlanmış yollarda asfalt yama çalışması yapıldı. 7/24 mesai yapan belediye personeli; ağır araç geçişleri ve şiddetli yağışlar nedeniyle zamanla aşınan yollarda iyileştirme yaptı. Çalışmalarda çok sayıda iş makinesi kullanıldı.

DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli; caddeler, sokaklar ve açık alanlarda aralıksız temizlik çalışması yürüttü. Sokakların tazyikli suyla yıkanmasının yanı sıra kentte kazandırılan 180 adet yer üstü konteynerlerin bakımına da özen gösterildi. İnşaatlardan kalan moloz atıklarını iş makineleriyle kaldıran ekipler, yere atılan çöpleri de tek tek topladı.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Çevre düzenlemesine ara vermeden devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentteki yeşillik alanlarda ot biçme ve temizlik çalışması yürüttü. Çok sayıda personelin görev aldığı çalışmalarda, açık alanlar mevsim geçişinden kaynaklanan ağaç atıklarından arındırıldı. Park ve mesire alanları; çalışmalarla vatandaşların güzel havaların tadını doyasıya çıkarabileceği konfora kavuşturuldu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2023-11-08 03:59:24

Çatalcam güzelyurt mahallesinde kı yollarıda bı yapsınlar

Avatar
Orhan KB 2023-11-07 23:38:37

Sayın başkan size sormak isterim bir binanın bahçesinde budanan ağaçların artıklarını Atakum Belediyesi parayla mı toplamaya başladı. Belediyenin görevleri nelerdir acaba? Çevre ve temizlik vergilerini vatandaşlar neden ödüyor acaba? Saygılar.

Avatar
Ahmet 2023-11-09 09:40:19

Yalı mh 8039 sokak ana yol bağlantı kavşağına çıkmakta yıllardır doğru düzgün biraz fazla mı yapılmadı defalarca belediyeye aktarmamıza rağmen Atakum büyükşehir'e ait büyükşehir atakum'a ait diye cevaplar vermekteler üç dört senede bir gelip dozerle yolu kazıyıp üzerine biraz çakıl döküp silindiri üstünden geçirip yol yaptıklarını göstermeye uğraşmaktalar fakat ödenen vergileri böyle zayi etmekteler yazın tozdan camları açamamaktayız kışın çamurdan yapacaklarsa adam gibi sıcak bir asfalt dökmeleri gerekmekte