banner388

Atakum sahilinde nostaljik esintiler

Beyaz perde Atakum ilçesinde açık havaya taşındı. Vatandaşlar sinema keyfinin tadını doyasıya çıkardı.

Atakum sahilinde nostaljik esintiler

Beyaz perde Atakum ilçesinde açık havaya taşındı. Vatandaşlar sinema keyfinin tadını doyasıya çıkardı.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:10
Atakum sahilinde nostaljik esintiler

Samsun Haber - Bir zamanların en güzel alışkanlıkları arasında yer alırdı, açık hava sinema film gösterimleri. Şimdilerde bu alışkanlık kaybolmuş durumda. Ama yaşatmaya çalışıp o duyguyu insanlara vermenin hevesi ve çalışması içerisinde olanlar da var.

Atakum Gönüllüleri Derneği, bu görevi Samsun’da üstlenen kişilerden oluşan bir topluluk. Eski zamaların alışkanlıklarını günümüz sıradanlığı içerisinde yer edinmesini sağlayan söz konusu topluluk ‘’Açık Hava Sinema Gösterimi’’ etkinliği çerçevesinde son kez perde önünde sahne almaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar sahnelenen filmlerle Atakumlulara keyifli vakitler geçirten etkinlik, yerli ve yabancı birçok turisti de ağırladı. Dernek, 25 Ağustos Cuma günü son gösterimini yaparak elveda demeye hazırlanıyor. Bu yıl sonuncu gösterimi yapılacak olan etkinlikte izleyicilere sunulacak olan film ‘’Hokkabaz’’ olacak. Ve saat 20’de başlayacak.


 

Son Güncelleme: 12.08.2017 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-08-12 21:59:56

ATAKUMDA BAHÇELERİMİZ İŞGALDEN BİZ İŞKENCEDEN NE ZAMAN KURTULCAZ,ortak alanlarımız açık bar,yargıtayın 2011 yıkım emri var,yetmedi birde ATAKUM ve BÜYÜKŞEHİR ÇEVRE MD.LÜĞÜ SOKAĞIN ORTASINA CANLI MÜZİK RUHSATI VERDİ,214 SOKAKTAN SAHİLE İNİN SES BİR KM.DEN DUYULUYOR ADALETTT NEREDEEEE

Avatar
aykut 2017-08-13 03:02:09

Atakumda evlerde piştik hapsolduk ama sesden kurtulamıyoz 155 i arıyom büyükşehir zabıtanın o3624313435 i ara biz bakmıyoz diyo orayı arıyom onlarda bakmıyo biz bu kadar sahipsizmiyiz belediyeye gidiyoz yıkılacak diyo yıkıldı bazıları siz neden yıkıldınz onlar duruyo diye sordum bzim arkamız güçlü diil diyolar güçlüler dimdik ayakta ZABITALARIN GÖREVİ DEĞİLMİ