banner388

Atakum Lozan Çarşı Caddesi ne zaman tamamlanacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Lozan Çarşı Cadde projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

Atakum Lozan Çarşı Caddesi ne zaman tamamlanacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Lozan Çarşı Cadde projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

14 Ağustos 2018 Salı 12:52
Atakum Lozan Çarşı Caddesi ne zaman tamamlanacak

Samsun'un Atakum ilçesinde yapımı hızla devam eden Lozan Cadde Çarşı projesiyle ilgili Belediye Başkanı İshak Taşçı açıklama yaptı.

Lozan Cadde Çarşı projesi hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, "Yapımına başladığımız yaklaşık 10 milyon TL değerindeki Lozan Cadde Çarşı projemizin çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. 55’te 55 proje sözümüz içerisinde yer alan projemiz tamamlandığında bölgenin önemli alışveriş merkezlerinden biri olacak. Toplu taşıma ve araç trafiğine açık olacak olan caddemize, binaların dış görünümünde yapacağımız değişikliklerle farklı bir imaj kazandıracağız. Lozan Caddesi, çalışmalarımızı tamamladığımızda Türkiye’nin en prestijli caddelerinden biri olacak. Atakum Belediyesi olarak ilçemizde yaşam kalitesini artıracak kapsamlı projelerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayalimizdeki şehir Atakum için durmak yok, çalışmaya devam diyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer candan 2018-08-14 15:53:58

Aman her tarafa avm yapın.

Avatar
55 2018-08-14 22:05:39

Atakum sahilini dalga kıranla çevirin her yıl onlarca insan ters akıntıdan boğuluyor,buna çare bulun ,

Avatar
VEZİRKÖPRÜLÜ 2018-08-15 06:03:12

SAYIN BAŞKAN VATANDAŞ ATAKUMDA İKAMET EDİYOR AMA APARTMANDA OTURMANIN KURAL VE KAİDELERİNİ BİLMİYOR ÖNCE BU KONUDA VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRELİM GÜRÜLTÜ YAPILMAMASINI, OTOPARKLARIN KULLANMASINI VE TRAFİKTE SAYGILI OLMALARINI ÖĞRETİLİM AVM CADDELERİ DAHAKİ SONRAKİ GÜZELLEŞTİRELİM.

Avatar
Deniz Yilmaz 2018-08-15 23:10:29

Lütfen ağaç dikin kaldırımlara. Park yapın bol bol. Bıktık betondan. Ağaç dikin heryere.

Avatar
Lale sezen 2018-08-16 12:52:05

Recep tayyip erdogan bulvarinda kanalin basinda oturuyorum kanalin ici cok pis yosunlu ve koku ve sivrisinek yapiyor icinde surekli cop oluyor kurbaga sesinden uyuyamiyoruz kanalin ustunun pegzaj calismasi yapilarak modern ve ilcemize yakisir bicimde duzenlenmesini talep ediyorum.

Avatar
Orhan ölmez 2018-08-21 01:38:15

Betooooooooonnnnñnnnnnnnnn:)))))