banner388

Atakum'da toplu sözleşme sevinci

Atakum Belediyesi’nde görevli kamu emekçileri ile yetkili sendika arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Atakum'da toplu sözleşme sevinci

Atakum Belediyesi’nde görevli kamu emekçileri ile yetkili sendika arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

14 Temmuz 2023 Cuma 16:18
Atakum'da toplu sözleşme sevinci

Atakum Belediyesi’nde görevli kamu emekçileri ile belediyede yetkili Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Samsun Şubesi arasında 144 kamu emekçisini ilgilendiren görüşmeler olumlu sonuçlandı. Toplu iş sözleşmesine, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve TÜM BEL-SEN Samsun Şube Başkanı Özcan Çelik tarafından imza koyuldu.

"EMEK BİZİM İÇİN DEĞERLİ"

Yapılan toplu sözleşmenin tüm belediye emekçilerine hayırlı olmasını dileyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bütün Türkiye emekçilerine günümüz koşullarında gelinen durum için önemli mesajlar vermek gerekiyor. Emeğin, alın terinin karşılığını bulduğu bir ortamda gönül ister ki daha çok kazanım sağlayalım. Ancak, mevcut imkanlar ve yasal mevzuat sınırlarında olabilecek en iyi şartları sağlamaya çalıştık. Tüm arkadaşlarımızın Atakum için emeği ayrı ayrı değerli. Her biri uzmanlık alanlarında kentimize önemli güzellikler katıyor. Hepsinin emeği bizim için kıymetli" dedi.

UÇURUM GİDEREK YÜKSELİYOR

Türkiye’de çok ciddi ve çok yönlü bir ekonomik kriz olduğunu kaydeden TÜM BEL-SEN Samsun Şube Başkanı Özcan Çelik, “Gün geçtikçe her gün biraz daha yoksullaştığımız bu süreçte, emekçiler olarak bizler de geçinemez olduk. Ücret dengesizlikleri ve ücretler arasındaki uçurum giderek yüksek boyutlara ulaşıyor. Bu kazanım ile alınan ücretin emekliliğe de yansıması doğru olanıdır. Bugün imzalanan bu toplu iş sözleşmesi ile bu kadar oldu. Diğer kazanımları da elde edebilmek için mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandas3455 2023-07-14 19:12:41

Neden dönüş yapılmıyor. sayısız kere yazı yazdım isimler verip olayları anlattım hala daha değişen hiç bir şey yok. seçimden sonra düzelicek dur bakalım bi dediler seçim bitti gene değişen hiç bir şey yok.... pilot şehir uygulaması rezaletini herkez öğrenecek böyle bir o .çocuklugu yer yüzünde görülmedi....

Avatar
Işık erdem 2023-07-15 18:25:18

Darısı SBB başına ama sanmıyorum, tanıdık işe alımları bitmediği sürece hiç bişi olacağını sanmıyorum, adam 2022 mülakatlar da eleniyor araya adam sokuyor 2023 te ihtiyaç olmadan işe giriyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Avatar
Vatandaş55 2023-07-15 22:02:15

Birde samulaşın halini görün açlık sınırında verdilen maaşkar yüzünden trenler kafa kafaya çarpışıyor 4. Kez. İşletme müdürü rapormu izinmi almış ortalıklarda yok. Şimdide makinist almaya başladılar. Fakat torpil gerekiyormuş.

Avatar
User 2023-07-16 13:20:09

Samsun büyükşehir belediyesi sanki Yunan vatandaşı çalıştırırcasına işçisini personelini tanıdıkları hariç hiçbir şey vermez nokta.