banner388

"Atakum'da sorunları çözmek boynumuzun borcu"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, Akalan Mahallesi halkı ile bir araya geldi.

"Atakum'da sorunları çözmek boynumuzun borcu"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin, Akalan Mahallesi halkı ile bir araya geldi.

09 Şubat 2019 Cumartesi 15:39
"Atakum'da sorunları çözmek boynumuzun borcu"

Akalan Mahallesi halkı ile bir araya gelen Zihni Şahin, "Profesyonel bir ekip ile Atakum'da toplumun önceliklerini belirliyor, adeta Atakumluların nabzını ölçüyoruz" ifadelerini kullandı.

Zihni Şahin Atakum'da mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Akalan Mahallesi halkı tarafından coşkuyla karşılanan Zihni Şahin, "Bizleri yalnız bırakmayarak gönül kapılarını sonuna kadar açan Akalanlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Gücümüzü kardeşliğimizden alıyoruz. Heyecanla 31 Mart gününü bekliyoruz" sözcüklerini kullandı.

MAKAMLAR GEÇİCİ ÖNEMLİ OLAN SEVGİ KAZANMAK

Akalan Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Zihni Şahin, "Görev yaptığımız süre boyunca bir emanetçi gibi durmadık. Taşın altına elimizi hatta vücudumuzu koyduk. Gece gündüz demeden tüm ilçelerimize hizmet götürülmesi için çalıştık. Gönlümüzü topluma açtık ve Samsun'da büyük destek bulduk, sevgi kazandık. Bu nedenle dünyanın en bahtiyar insanı sayılırım. Makamlar, mevkiler gelip geçidir, önemli olan insanımızın sevgisini kazanmaktır" şeklinde konuştu.

ATAKUM'UN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Zihni Şahin, "Sizlerin de desteğiyle Allah nasip eder de Atakum'da belediye başkanı olursak problemleri çözmek boynumuzun borcu. Bunu muhtarlarımızla, halkımızla el ele vererek çözeceğiz. Atakum'un problemlerini biliyoruz. Profesyonel bir ekibimiz var. Toplumun önceliklerini ortaya koyuyor, bunu yaparken toplumun da nabzını ölçüyoruz. Kesinlikle oy almak amaçlı vaatlerle vatandaşın kafasını karıştırmıyoruz. Bundan ziyade samimi bir şekilde çalışacağımızı söylüyoruz" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
göktürk 2019-02-09 16:04:04

5 yıldır akp li belediye sorun çözemedi...
akp li gelecek belediye çözecek öyle mi...
siz milletle kafa mı buluyonuz la...
en iyisi sen git emekli ol torun büyüt...
bu işlere gençler baksın artık...

Avatar
Cenevizli 2019-02-09 18:43:00

5 yıldır hizmet yapılmadığına dair düşüncenin ne olduğunu merak ediyorum. Leke atmak en basiti suçlu bulmak ise keza öyle. Peki samsun için atakum için ne yaptın ? şahsın adına çözüm onerin oldu mu hiç...? Herhangi bir mecrada karşılık beklemeden vatani bir görev misali samsun adına kendi adına yetkili kişiler veya kurumlara acizane fikrini beyan ettin mi hiç...? Bu işin rengi,kimliği olmaz olamaz bu ilce ,bu şehir,bu vatan BIZIM o veya bu sikayet etmektense halkın tercihine saygı duyup yaşamımızı guzelleştirecek adımlar atmalı insan. GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN ...ONCE NIYET .

Avatar
bafralı 2019-02-10 00:22:03

inşAllah bu sorunların sorumlusu olarak chp yi göstermezsiniz bu bir itiiraftır bizim akp li başkanlar bu işi başaramamıştır anlamında.zihni şahinin ne kadara iş yaptığını görmek için bafrada şimdiye kadar hangi sorunu çözdüğüne bakın yeter

Avatar
Grande 2019-02-10 09:41:15

Ya Başkan
Bak. Bu söylemler hem komik hem de milletin aklı ile dalga gecmektir. Atakum'da sorun varsa ve çözülmemişse senin aday olduğun parti çözememiştir. O zaman niye oy istiyorsun. Komik olma. Atakum'u 10 senedir kızılderililer mi yönetiyor