banner388

Atakum'da o proje neden tamamlanmadı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Seyir Tepesi projesinin neden geciktiğini açıkladı.

Atakum'da o proje neden tamamlanmadı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Seyir Tepesi projesinin neden geciktiğini açıkladı.

05 Mayıs 2017 Cuma 14:07
Atakum'da o proje neden tamamlanmadı

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinde birbirinden başarılı projelere imza atılıyor. Fakat bir proje varkı Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın 55 proje çalışmasının içerisinde yer alıp hala tamamlanmadı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Hedef Halk Gazetesi'ne verdiği röportajda süreç ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

ARAZİDE KAYMA OLDU

Seyie Tepesi projesinin hayata geçireleceği alanda toprak kayması olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu yıl, yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayacağız ama 2018 hizmet yılı olacak. Mesela Çakırlar Köy Konağı’nı tamamlayacağız. Taflan Sosyal Tesisleri’ni de yapacağız. Adatepe Hanımlar Evi de tamamlanacak projelerimizden biri. Hobi Bahçelerimiz de tamamlanacak. Elmaçukuru Köy Konağı da bu yıl sonunda bitecek bir başka projemiz olacak. Saydığımız bu projeleri 10. ve 11. ayların sonuna kadar tamamlamış olacağız. Seyir terasını zaten söyledim. Hastane projemiz var biliyorsunuz. Tam teşekküllü hastane olması için alt yapısını ona göre hazırlıyoruz. Bu proje için 4 milyon lira ek yatırım yaptık. Etüt Merkezinin kaba inşaatı sürüyor. 15 yeni tesisi daha hizmete hazırlıyoruz. Seçimlere girerken 55 proje vaat ettik. Vaatlerimiz arasındaki 55 projenin yüzde 70’ni tamamladık ama bu hedefimizi de aştık aslında bunların dışında vaatlerimiz arasında olmayan projeleri de gerçekleştirdik. Bugüne kadar 62 proje tamamladık. Seyir Terasının yeri ile ilgili başlangıçta problem çıktı. Ancak gecikme bundan kaynaklanmadı. Arazide kayma olunca hem araziyi tahkim ettik, hem de projeyi daha da büyüterek geliştirdik. Havalar da düzeldi artık, Seyir Terasını Ağustos ayı başında hizmete açacağız. Atakum hamamı tamamlanıyor. Ayrıca 200 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ek binası da hizmete girecek. Atakum değişiyor, büyüyor, yaşanacak bir çekim merkezi haline geliyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2017-05-05 15:35:07

atakumun merkezi yeni mahalle 3302 sokak yol yok kaldırım yok çamur içinde yaşıyoruz.köy konağı ne işe yarıyor