banner388

Atakum'da kanlı gece

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Atakum'da kanlı gece

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişi silahla vurularak yaralandı.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:02

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında meydana gelen olayda ailesiyle bankta oturduğu iddia edilen bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle silahla vuruldu.

Dizinden, kaval kemiğinden ve kalçasından vurulduğu öğrenilen şahsa ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla yaralı şahıs özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 13.08.2018 12:28
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2018-08-13 13:20:02

Evime yakın olan ... adlı eğlence mekanında son 4-5 senedir olan kaçıncı olay sayamadım. Bu tür işletmelerde gerekli önlemlerin alınması hususunda, gerek belediye gerek işletme sahiplerinin üstlerine düşen vazifeleri yerine getiremediklerini düşünüyorum. Silah sesleriyle yatağımdan fırladım ve gördüğüm manzara farksızdı. Umutsuz da olsak umarım bu son olur. Genç arkadaşımız ailesiyle oturuyormuş kendisine acil şifalar diliyorum. Sayglılarımla

Avatar
Aaa 2018-08-13 15:50:46

Elinde bıçakla adamın üstüne koştuğu için olmasın

Avatar
Ulushan 2020-05-24 00:01:38

Hüseyin bilip bilmeden konuşma adamı ben vurdum lavuk ben onu vurmasam beni bıçakla öldürecekti bildiğin işi konuş orası benim iş yerim ne yapalım lan sen yatağından fırlama diye kendimizi mi öldürtelim ne istiyor sen ne konuştuğunu bil acil şifa dilermiş adam şikayetçi değil mahkeme süreci bitti benim hatam diyor ne anlatyon sen şimdi