banner388

Atakum'da her gün 2 iş yeri açılıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde nüfus artışına orantılı olarak her gün 2 iş yeri açılıyor.

Atakum'da her gün 2 iş yeri açılıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde nüfus artışına orantılı olarak her gün 2 iş yeri açılıyor.

29 Haziran 2017 Perşembe 16:27
Atakum'da her gün 2 iş yeri açılıyor

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinde nüfus artışıyla birlikte iş yeri sayısı da çoğalıyor. Nüfus artışına doğru orantılı olarak her gün 2 yeni iş yeri açıldığı tespit edildi.

"İLÇEMİZ SÜREKLİ BÜYÜYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, "Bu büyüme, beraberinde ticari hayatı da güçlendiriyor. Yılın ilk altı ayında 400 yeni iş yeri ruhsatı verdik. Yani ilçemizde her güne yeni iki iş yerinin açıldığı anlamına geliyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ilçemize kazandırdığı önemli projeler, gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar sonucu ilçemiz önemli bir cazibe merkezi haline gelen ilçemizde, hızla artan iş yerlerinin, özellikle gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinin denetlemelerini ara vermeden sürdüreceğiz. Gıda üretim ve satış alanlarının sağlık ve hijyen koşulları konusunda sorunsuz bir ilçe olmakla övünüyoruz. Vatandaşımızın gönlü rahat olsun. Gıda üretim ve satışı konusunda hiçbir olumsuz şarta müsaade etmeyiz" dedi.
 

Son Güncelleme: 29.06.2017 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.