banner388

Atakum Belediyespor Yeni Oyuncular Arıyor

Atakum Belediyespor bünyesinde 2 ay önce oluşturulan Paralimpik Oturarak Voleybol Takımı yeni oyuncularını arıyor.

Atakum Belediyespor Yeni Oyuncular Arıyor

Atakum Belediyespor bünyesinde 2 ay önce oluşturulan Paralimpik Oturarak Voleybol Takımı yeni oyuncularını arıyor.

18 Şubat 2017 Cumartesi 18:13

Samsun Haber - Takımın oluşturulma sürecini anlatan Atakum Belediyespor antrenörlerinden Metin Ateş, “Bir gün Atakum Yaşam Park’ta engelli arkadaşlarımızla otururken arkadaşlarımız bize voleybol takımı kurmak istediklerini söylediler. Bu talep doğrultusunda yola çıktık. Daha sonra Spor Lisesi’nden Adil Özan hocamızın da katkılarıyla takımımızı kurduk. Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde ilk antrenmanlarımızı yapmaya başladık. Başlarda 2-3 kişiyle antrenman yaptık. Lige katılabilmek için başvuruların son gününde 8 kişiyi tamamlayarak başvurabildik. Daha sonra Paralimpik Oturarak Voleybol 2. Ligi grupları maçları için Kırıkkale’ye gittik. Güzel maçlar çıkarmamıza rağmen gruplardan çıkamadık. Orada takımımızın diğer takımlara göre yaş ortalamasının yüksek olduğunu gördük.  Paralimpik Oturarak Voleybol 1. Liginde yer alabilmek için çalışmalara başladık. Bu kapsamda takımımızda yer almak isteyecek engelli genç arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz.”dedi.

Başarılı Antrenör Ateş, asıl amaçlarının başarıdan ziyade engelli vatandaşlarımızın hayatını spor sayesinde güzelleştirmek ve onları mutlu edebilmek ve beraber güzel vakit geçirmek olduğunu belirtti.

Haber: Yasir BABA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.