banner388

Atakum'a Zihni Şahin damgası!

Atakum'da açılan AK Parti SKM açılışında Cumhur İttifakı'nın Atakum Adayı Zihni Şahin gövde gösterisin yaptı. Başkan Şahin, "Sizlere hizmet için sabırsızlanıyoruz. Atakum'a hizmet için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Atakum'a Zihni Şahin damgası!

Atakum'da açılan AK Parti SKM açılışında Cumhur İttifakı'nın Atakum Adayı Zihni Şahin gövde gösterisin yaptı. Başkan Şahin, "Sizlere hizmet için sabırsızlanıyoruz. Atakum'a hizmet için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

02 Mart 2019 Cumartesi 13:14
Atakum'a Zihni Şahin damgası!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçedeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışında adeta gövde gösterisi yaptı. Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Şahin, "Atakum için büyük hedeflerimiz var. Size hizmet için geliyoruz" sözcüklerini kullandı.

AK Part'nin Alparslan Bulvarı üzerindeki SKM açılışı, Başkan Zihni Şahin'in yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlarla konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Başkan Zihni Şahin, "Atakum'u büyük hedeflere kilitledik. Sizlere hizmet için sabırsızlanıyoruz. Atakum'a hizmet için geliyoruz" diye konuştu. 

Başkan Şahin sözlerine şu şekilde devam etti:

"Samsun'da nerede bir problem varsa o problemi çözmek için sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. İshak Taşçı kardeşim başkan olarak burada çok güzel hizmetler yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah nasip eder de bana bu görev verilirse İshak başkana 'nerede kaldık' deyip oradan çıtayı daha çok yükseltmek için gece-gündüz demeden Atakum için gayret edeceğiz. Atakum'a ne kadar hizmet etsek, neler yapsak azdır. Şimdiden o heyecanı duyarak Atakum için neler yapacağımızı konuşuyoruz."

İHANET YOK

Atakum için büyük hedefler ortaya koyduklarını söyleyen Şahin, "Atakum, ne sırtını dayamış olduğu yeşil dağlara ne de böğrünü açmış olduğu Karadeniz'e ihanet etmeyecek. Gencinden yaşlısına, esnafından memuruna, çocuğundan kadınına her kesime hitap edecek dev projelerimizle Atakum, Karadeniz'in en önemli cazibe merkezi haline gelecek. O zaman Atakum'da insanlarımız çok daha mutlu, çok daha huzurlu yaşayacak" dedi.

BÜYÜK HEDEFLER

Başkan Şahin, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasının son bölümünde ise, "Atakum her şeyden önce kültür ve sanat merkezi olacak. Festivaller, şenlikler önceden olduğu gibi devam edecek. Kocadağ'ı turizme faydalı olacak şekilde sosyal tesislerle donatacağız. Atakum kültür sanat şehri olmanın yanında turizm şehri de olacak. Atakum bu hedeflere kiltlenecek. Küçük sanayi sitemiz olacak. Araçlar arızalandığında Tekkeköy'e gitmeye gerek kalmayacak. Kırsal alanlarda da kalkınmayla ilgili köylümüze destekler vereceğiz. Atakum hak ettiği değerlere, hizmetlere kavuşacak. Bunun için sabırsızlanıyoruz. Sizlerin büyük desteği ile Atakum'u yönetme onurunu üzerimizde taşımak istiyoruz" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-02 16:39:16

Vatandaşı Soğan kuyrukları na Mahkum etmek MEMLEKET İŞİDİR.

Avatar
Önemli 2019-03-02 23:02:17

Bizim haklımız şatafatı sevmez. Ekonomik durum ortada iken, bir SKM'nin açılışında bu kadar görkem olmaz, yakışmaz, yazıktır.

Avatar
Rasyonel 2019-03-03 11:25:12

Millet geçim derdinde bunlar seçim sandıkta görüşürüz!!!

Avatar
Sekan 2019-03-02 20:59:06

Olmasi gerekendi samsunun oz evladi ne de olsa samsunlu

Avatar
Orhan 2019-03-03 12:19:59

İşiniz gücünüz şatafat gösteriş millet aç geçinemiyor gidin artık yeter. Milleti kuru soğana, patatese muhtaç ettiniz.

Avatar
Misafir 2019-03-03 12:25:07

Bu kadar israfa ne gerek var.Hatırlayın henüz seçim sathına girmeden c başkanı şöyle dedi,çevre kirliliği ve görüntü kirliliği olmayacak ama bakıyoruz söylenenlere uymayan yine onlar.Ben ne kadar rahatsız ediliyorsam ülke kaynaklarını ne kadar çarçur ederlerse hakkımı helal etmiyorum.