banner388

Atakum'a hayvan pazarı ve kesim yeri

Samsun'un Atakum ilçesinde Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yeri'nin açılışı yapıldı.

Atakum'a hayvan pazarı ve kesim yeri

Samsun'un Atakum ilçesinde Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yeri'nin açılışı yapıldı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:45
Atakum'a hayvan pazarı ve kesim yeri

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'ne açılan Atakum Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı Satış ve Kesim Yerinin hizmet vermeye başladı. 5 milyon liralık dev proje 28 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlık hayvan alarak kestirebilelceği tesis, Kurban Bayramı'nda sonra ise hayvan pazarı olarak hizmet verecek. Projenin açılışı yoğun ilgi gördü.
 

HAFTADA BİR GÜN HAYVAN PAZARI OLACAK
 

Açılış konuşması yapan Başkan Taşçı, "4,5 yılda 87 büyük projeyi hayata geçirdik. 56 mahalleye ulaşan Atakum ilçesinde kırsala yönelik hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Amacımız Atakum kırsalında yaşayan vatandaşlarımızın yetiştirdikleri hayvanları satabilecekleri güzel bir alan oluşturmak. Üretici ile alıcıyı bir noktada buluşturmak için bu merkezi yaptık. Burası 28 bin metrekare bir alan. Burası Altınkum Beldesi zamanında hayvancılık kooperatifi olarak kullanılmış. Ama burası işlevini yitirerek atıl bir yer oldu. Biz de burayı kamulaştırarak yeni tesisler yaparak yaklaşık 5 milyon TL gibi bir yatırımla vatandaşımızın hizmetine açıyoruz. Burası Kurban Bayramı'na kadar kurban satış noktası, Kurban Bayramı'ndan sonra haftada bir gün hayvan pazarı olarak halkımıza hizmet vermeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Projenin açılışına katılan Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, atıl bir tesisi vatandaşın hizmetine kazandırdığı için Başkan Taşçı'ya teşekkür etti.

Açılışa ayrıca; eski AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakumlu 2018-08-15 22:47:27

Tesisi yaptınız birde yolunu da yapsanız iyi olacak iki araç yola zor sığıyor olun bazı yerlerinde araçlar birbirini bekliyor geçmek için Hayvan pazarının yoğunluğunu da dikkate alırsınız inşAllah bu konu ile ilgili