banner388

ASRİAD gazetecilerle buluştu

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve yaygın basın temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi

ASRİAD gazetecilerle buluştu

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı'nca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve yaygın basın temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi

09 Ocak 2024 Salı 14:46
ASRİAD gazetecilerle buluştu

ASRİAD üyesi Alpa Gıda sahibi Sinan Alakuş'un kahvaltı evinde düzenlenen programda, yerel ve yaygın basın temsilcileri ile ASDRİAD üyeleri bir araya geldi.

Kahvaltının ardından konuşan ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, basının toplum için önemine değinerek, ''Halkımıza doğru haber alma imkanı sağlayan ve halkımızın düşüncelerini paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görevi icra etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Basın, milletin müşterek sesidir.” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Samsun basınımızda bu anlamda şehrimiz için önemlidir ve her anlamda Samsun'umuza katkı sağlamaya devam etmektedir'' dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlayan Tuncay Bulut, ''Gazeteci arkadaşlarımızı, bizlerin en önemli yol arkadaşı olarak görüyoruz. Hepimizin ortak paydası Samsun. Bizler Samsun adına olan herşeye tarafız. Bu sebeple, yolumuz sürekli kesişecek. İletişim kanallarımızı sürekli açık ve aktif tutacağız. Bu vesileyle Samsun'da bu çok önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum'' diye konuştu.

Tuncay Bulut konuşmasının devamında 2024 yılı içinde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.