banner388

ASİYAD büyüyor! "Samsunluların sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz"

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Ankara-Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı (ASİYAD) Osman Yılmaz 'Amacımız tüm Türkiye'de Samsunluların sesi nefesi olmaktır.' dedi.

ASİYAD büyüyor! "Samsunluların sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz"

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Ankara-Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı (ASİYAD) Osman Yılmaz 'Amacımız tüm Türkiye'de Samsunluların sesi nefesi olmaktır.' dedi.

24 Eylül 2019 Salı 13:23
ASİYAD büyüyor! "Samsunluların sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz"

TÜRKİYE'DE SES GETİRMEK İSTİYORUZ

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Türkiye'nin dört bir tarafında Samsunluların sesi ve nefesi olmaya çalıştıklarını ve her ilde ASİYAD'ın şubesi olan bir yapıyı hayata geçirmek istediklerini söyledi.

ASİYAD'ın kuruluş felsefesinde hizmet esaslı bir çalışma olduğunu kaydeden Yılmaz; 'Genel merkezimiz Ankara'da olsa bile Türkiye'nin başkentinden güzel ülkemizin her ilinde Samsunluların neferi olmak istiyoruz.

Geçtimiz günlerde İzmir'de İZSİYAD ile biraraya geldik ve İzmir'de yapılan faaliyetlerden büyük memnuniyet duyduk. Samsunluların özlemleri, beklentileri ve sorunları nerede olursa olsun biz hep orada olmaya kararlıyız.' dedi.

TEK MARKAMIZ SAMSUNSPOR

Samsunlu olmanın her zaman ayrıcalıklı olduğunu ve bu sene en büyük hedeflerinden birinin de Samsunspor'u bir üst lige çıkarmak olduğunu ifade eden Yılmaz; 'ASİYAD başkanlığı görevimin yanında Samsunspor'da bu sene büyük bir gurur ve onurla yöneticilik yapmaktayım. Samsunspor'un şu anda bulunduğu yer asla ve asla Samsun'a yakışmıyor. Türk futbolunda marka olmuş ve nice büyük yıldızlar yetiştirmiş Samsunsporumuz Samsun halkının büyük desteği ile bir üst lige oradan da süper lige çıkacaktır. Çok değerli başkanlarımız var. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Taşın altına ellerini değil gövdelerini koydular. Bizler de kendi adımıza elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.' diye konuştu.

BAŞKA SAMSUN YOK

Samsun'un her alanda gelişmesi ve büyümesi için şehrin tüm dinamiklerinin yek vücud olması gerektiğine inanadığını sözlerine ekleyen Yılmaz; 'Siyasetçilerimizden, belediye başkanlarına, şehri yönetenlerden, sivil toplum örgütlerine her alanda Samsuncu olmak ve Samsun'u sevmemiz gerekiyor. Sen-ben yok, 'biz' varız mantığıyla Samsun'u çok daha ileriye taşımak hepimizin vazifesi olmalıdır. Bizler ASİYAD olarak bu birlik ve beraberliği muhalefeti ve iktidarıyla Ankara'da yakaladık. Şimdi Türkiye'de ses getiren bir anlayışı oturtmaya çalışıyoruz. Başka Samsun yok sloganı altında Samsun'u yüceltmek ve ileriye götürmek tek hedefimiz. Biz bu bedeli ödemeye her zaman hazırız.' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri 2019-09-24 14:00:06

Büyümeye devam edin uyusunda büyüsün nenni samsunun oranlarını madenleri ni yabancılar talan ediyor havasını suyunu toprağını zehirlidir gözü doya muhterisler turkiyem izin en nadide ovalardan carsamba ovası na termik santral kuruyor talan ettikleri ormanların artiklariyla enerji uretecekler güya. Ne carsamba belediye başkanından ne carsamba ziraat odasından nede sizin gibi samsunun sesi olduğunu soyliyen sivil toplum kuruluşundan tık yok elbette samsunspor hepimizin samsun elden gidiyor birtakım muhterisler sahipsiz gördükleri ve işgal ettikleri samsuna dört koldan saldırılar daha peşinden neler gelecek göreceğiz. Sırada tersane alanını talani var sanayi imari na açıyoruz diye birilerine peşkeş çekecektir. Bunların hepsinin hesabı seçimden önce yapıldı planlandı adaylar öngören ayarlanır samsun lular uyumaya devam .