banner388

'Artık kaybedecek vakit yok'

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Şimdi her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmek zorundayız. Artık kaybedecek vakit yok." dedi.

'Artık kaybedecek vakit yok'

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Şimdi her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmek zorundayız. Artık kaybedecek vakit yok." dedi.

05 Ağustos 2016 Cuma 16:53
'Artık kaybedecek vakit yok'

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’la bir araya geldi. Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanları da katıldı.

Toplantıyla ilgili bilgi veren STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız toplantı çok verimliydi ve verilen mesajlar gayet açıktı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, FETÖ terör örgütünü şiddetle kınayıp, TOBB ve oda-borsa camiası olarak her zamanki gibi demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz mesajı vermiştir. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanımızın yaşanan bu durum karşısındaki tavrının, ekonomiyi ön planda tutuşunun iş dünyası açısından moral ve şevk kazandırmıştır. Başbakanımız Binali Yıldırım’a da aynı mesajı ilettik. Yaşanan bu adrbe girişimi sıradan bir eylem değildi. Yükselişe geçen ülkemizin önünü kesme ve Büyük Türkiye hayalimizi yok etme üzerine kurulu bir plandı. Yapılan bu hain saldırı, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan milli direnişle şükürler olsun ki bozguna uğratıldı. BU uğurda şehit olan vatandaşlarımıza yakışır şekilde bizlerin de yapması gereken şeyler var. Şimdi her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmek zorundayız. Artık kaybedecek vakit yok, çok daha güçlü hale gelmeyiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demirci 2016-08-06 20:10:56

Vay bee habere bak. zeki cumhurbaşkanı ve başbakanla görüşmeye gidiyor. zekinin üyesi olduğu TOBB başkanıda onun peşine takılmış gidiyor. Vayy bee. bizim başkanada bakın. ne adammış diyesim geliyor da...

Avatar
DERVİŞ 2016-08-08 12:19:07

Böyyük adamsın murzoglu Kocaali TOBB Başkanını da önüne katıp devletin zirvesine çıkıyorsun amma samsun Cumhuriyet meydanına inemiyorsun. Dua Et Bu haberi Hisarcıklıoğlu okumasin. ..

Avatar
Tüccar Adem 2016-08-05 18:23:08

Katılıyorum

Avatar
SARRAF 2016-08-11 01:29:16

BAŞKANI AKLAMAYA ÇALIŞIRKEN KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜYORSUNUZ .