banner388

Aracıyla intihar eden şahsın cansız bedeni bulundu 

Samsun’un Bafra ilçesinde ailesinin gözleri önünde aracını baraj gölüne sürerek intihar eden şahsın cansız bedenini dalgıçlar sudan çıkarttı. 

Aracıyla intihar eden şahsın cansız bedeni bulundu 

Samsun’un Bafra ilçesinde ailesinin gözleri önünde aracını baraj gölüne sürerek intihar eden şahsın cansız bedenini dalgıçlar sudan çıkarttı. 

17 Haziran 2019 Pazartesi 20:45
Aracıyla intihar eden şahsın cansız bedeni bulundu 

Samsun’un Bafra ilçesinde ailesinin gözleri önünde aracını baraj gölüne sürerek intihar eden şahsın cansız bedenini dalgıçlar sudan çıkarttı.  bilgiye göre, 44 yaşındaki O.T., 55 EU 058 plakalı minibüsle Derbent Baraj Gölü'ne geldi. İddiaya göre, araçta bulunan ailesini "Biraz hava alacağım" diye indiren evli ve 3 çocuk babası  olduğu öğrenilen O.T. sonrasında minibüse binip aracı çalıştırdı ve baraj gölüne uçtu. Minibüsün baraja düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelerek güvenlik önlemi alan jandarma, deniz polisi ve sahil güvenlikten yardım istedi. Olay yerine gelen dalgıçlar kısa sürede minibüse ulaşarak O.T.’nin cansın bedeni sudan çıkarttı. 

Olay yerinde yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşına boğuldular. Ceset, cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türk ocağı 2019-06-18 09:19:15

Kimse görmüyor bu kadar ölümler arttı sebebi ne ve ölümlerin samsunda çoğu erkek devlet uyuyor hükümet uyuyor

Avatar
ekooo 2019-06-18 13:34:45

haram olmasın gelsinde nerden gelirse gelsin mantığı toplumu bitiriyor uyanmak isteyen yok ölüm kapıda....

Avatar
Taksiratı Affola 2019-06-18 17:00:19

Ülkemin güzide emekçi insanları. Avrupa ülkeleri gibi yılın bir ayını tatile ayıran olamadık. Elimizde pasaportumuz ülke ülke gezemedik bırakın ülkeler arası seyehati kaç kişi bir elin parmakları kadar il gezdi gördü konakladı. Hep kıtkanaat bir yaşamla kemer sıkmakla, ihtiyaçları ötelemekle geçti geçiyor ömürümüz. İnandığımız kadarı ile yalan dünya deyip geçiştiriyor, sabrediyoruz, sessiz kalıyoruz.
Sessiz çığlıklar Samsun ili Bafra İlçesindeki O.T, İstanbul'daki güvenlik görevlisi İbrahim kardeşimiz mekanlarınız Cennet olsun inşaAllah