banner388

Anakent'ten flaş karar!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'nün o kararı, tepkilere yol açtı.

Anakent'ten flaş karar!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'nün o kararı, tepkilere yol açtı.

21 Haziran 2020 Pazar 16:21
Anakent'ten flaş karar!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, Voleybol Kadınlar 1. Ligi'ne katılmama kararı aldı. Alınan bu karar, kamuoyu tarafından tepkilere yol açtı.

NEDEN KATILMIYORLAR?

2014 yılında kurulan Anakent Spor Kulübü’nde ki Voleybol Kadınlar 1. Ligi'ne katılmama kararı, spor sevenleri derinden üzerken vatandaşlar bu kararı tepkiyle karşıladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Voleybol Kadınlar 1. Ligi’ne katılmama kararı aldı. Kamuoyunda tepki ile karşılanan bu karar için,  Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Anakent Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, ligde kalma maliyetini göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldıklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adam 2020-06-21 17:06:29

Tebrik ediyorum Başkanı bir yiyen musluğu daha kesti. Aç kalanlar dertli. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var izlenmeyen bilinmeyen faydası olmayan icraatlara değil.

Avatar
Ramazan 2020-06-21 20:53:27

Heryere para bulunuyor istendikten sonra spor a para bulunamıyormu aga ?? Kasa tamtakır kuru bakır tabii bırak sporu yakında çalışana para veremeyecek belediye uçan kuşa borç var...neyse olan olmuş bu saatten sonra konuşşak ne konuşmasak ne neşemi kaybetmicem çok uyardık dinlemediler şimdi ben de eğlence modundayım

Avatar
Serkan 2020-06-22 00:59:49

Samsun'a ve spora yararlı, Samsun'un spor alanında ilerlemesine olabildikleri kadar engel oluyolar (bazı trabzonlu başkan problemleri!!!) Ne olurdu yani 1. ligde oynayan voleybol takımımız olsa ?